TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0023




 
 

regisztrált dolgozatok 


    Találatok száma: 9    megjelenítve: 1 - 9

azonosító

cím

szekcó

szerzõ(k)

konzules(ek)
 
TDK-00678 Különböző évjáratú aszúbogyók mikobiótájának felmérése és jellemzése  Biomérnök Egyed Gyula
 
Dr. Pomázi Andrea
Kovács Mónika
 
TDK-00679 Élelmiszer ellátási lánc digitalizációjának lehetőségei  Műszaki, informatikai és méréstechnikai Elek Vilmos András
 
Dr. Baranyai László
Üveges András József
 
TDK-00680 Probiotikus Lactobacillus törzsek életképességének vizsgálata fermentált vegyes gyümölcslevekben  Biomérnök Fenyvesi Beáta
 
Dr. Bujna Erika
 
TDK-00681 Probiotikus Bifidobacterium törzsekkel fermentált vegyes gyümölcslevek vizsgálata  Biomérnök Győri Kata
 
Dr. Bujna Erika
 
TDK-00682 Probiotikus Lactobacillus fermentum LF08 törzs intracelluláris β-galaktozidáz enzim termelésének optimálása  Biomérnök Szabó Bálint Imre
 
Dr. Bujna Erika
Nguyen Duc Quang
 
TDK-00683 Membránszűréssel koncentrált céklalé extraktum felhasználása tejtermékek funkcionális tulajdonságainak javítása érdekében  Biomérnök Szomszéd Alíz
 
Dr. Csighy Attila
Bánvölgyi Szilvia
Arijit Nath
 
TDK-00684 Poloska szaganyaggal módosított málnakészítmény vizsgálata elektronikus orr készülékkel  Biomérnök Kiss Ágoston Richárd
 
Dr. Geréné Dr. Radványi Dalma
 
TDK-00685 CAFFECHO - Avagy egy új kávés ízesítésű üreges csokoládé létrehozásának folyamata  Élelmiszertechnológia és műveletek Varga Fanni
 
Lambertné Dr. Meretei Anikó
 
TDK-00686 Különböző koncentrációinak hatása mousse minták állományára és érzékszervi tulajdonságaira  Élelmiszertechnológia és műveletek Egyed Janka
 
Hidas Karina
 
    Találatok száma: 9    megjelenítve: 1 - 9