azonosító |
cím |
szekcó |
szerzõ(k) |
konzules(ek) |
|
|
|
|
|
TDK-00678 |
Különböző évjáratú aszúbogyók mikobiótájának felmérése és jellemzése |
Biomérnök | Egyed Gyula |
Dr. Pomázi Andrea Kovács Mónika |
TDK-00679 |
Élelmiszer ellátási lánc digitalizációjának lehetőségei |
Műszaki, informatikai és méréstechnikai | Elek Vilmos András |
Dr. Baranyai László Üveges András József |
TDK-00680 |
Probiotikus Lactobacillus törzsek életképességének vizsgálata fermentált vegyes gyümölcslevekben |
Biomérnök | Fenyvesi Beáta |
Dr. Bujna Erika |
TDK-00681 |
Probiotikus Bifidobacterium törzsekkel fermentált vegyes gyümölcslevek vizsgálata |
Biomérnök | Győri Kata |
Dr. Bujna Erika |
TDK-00682 |
Probiotikus Lactobacillus fermentum LF08 törzs intracelluláris β-galaktozidáz enzim termelésének optimálása |
Biomérnök | Szabó Bálint Imre |
Dr. Bujna Erika Nguyen Duc Quang |
TDK-00683 |
Membránszűréssel koncentrált céklalé extraktum felhasználása tejtermékek funkcionális tulajdonságainak javítása érdekében |
Biomérnök | Szomszéd Alíz |
Dr. Csighy Attila Bánvölgyi Szilvia Arijit Nath |
TDK-00684 |
Poloska szaganyaggal módosított málnakészítmény vizsgálata elektronikus orr készülékkel |
Biomérnök | Kiss Ágoston Richárd |
Dr. Geréné Dr. Radványi Dalma |
TDK-00685 |
CAFFECHO - Avagy egy új kávés ízesítésű üreges csokoládé létrehozásának folyamata |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Varga Fanni |
Lambertné Dr. Meretei Anikó |
TDK-00686 |
Különböző koncentrációinak hatása mousse minták állományára és érzékszervi tulajdonságaira |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Egyed Janka |
Hidas Karina |