TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0023




 
 

regisztrált dolgozatok 


    Találatok száma: 26    megjelenítve: 1 - 26

azonosító

cím

szekcó

szerzõ(k)

konzules(ek)
 
TDK-00687 Mikroültetvényen termesztett komlótobozok keserűsav-tartalmának meghatározása és alkalmazásának sajátosságai  Élelmiszertechnológia és műveletek Almássy Gábor
 
Dr. Kun-Farkas Gabriella
Csulak Gergely
 
TDK-00688 Rovartartalmú zabszeletek komplex analitikai és érzékszervi vizsgálata  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Baló Zsolt
 
Dr. Benes Eszter Luca
Dr. Gere Attila
 
TDK-00689 A logisztikai rendszer paramétereinek vizsgálata csirkemell egyes jellemzőire  Élelmiszertechnológia és műveletek Balog Csaba
 
Vargáné Dr. Tóth Adrienn
 
TDK-00690 Inulinnal és kollagénnel dúsított gyümölcsital, mint táplálékkiegészítő termékfejlesztése  Élelmiszertechnológia és műveletek Békési Karina
 
Dr. Szabó-Nótin Beatrix
 
TDK-00691 Bőrellenállás és szemmozgás adatok komplex értékelése  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Boncsarovszki Ferenc Balázs
 
Dr. Gere Attila
 
TDK-00692 Balatoni iszapból kinyert csurgalékvíz tisztításának, valamint lehetséges felhasználásának vizsgálata  Biomérnök Cseke Tamara
 
Dr. Csighy Attila
Dr. Koris András
 
TDK-00693 UHPLC-MS/MS analitikai módszer kidolgozása és validálása cseresznye minták spirotetramát és metabolitjainak meghatározására törzsinjektálásos növényvédelmi kezelést követően  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Csokai Lilianna Judit
 
Marczika Andrásné dr. Sörös Csilla
Gyuris Rita
 
TDK-00694 A sörlé extrakttartalmának hatása a komló hasznosulásra a komlóforralás során  Élelmiszertechnológia és műveletek Ecsődi Sára
 
Dr. Kun-Farkas Gabriella
 
TDK-00695 Kávéfőzési technikák hatása az ital érzékszervi és fiziko-kémiai tulajdonságaira  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Fábián Gábor János
 
Dr. Benes Eszter Luca
Dr. Gere Attila
 
TDK-00696 Sniffin' Sticks illatazonosítás teszt fejlesztési pontjainak meghatározása  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Galambosi Zsófia
 
Dr. Sipos László
Dr. Csóka Mariann
 
TDK-00697 Szőlőmagliszt felhasználásának táplálkozásélettani és reológiai hatása gluténmentes zsemlékben  Műszaki, informatikai és méréstechnikai Hajdu Blanka
 
Dr. Kaszab Tímea
Dr. Mednyánszki Zsuzsanna
 
TDK-00698 Értékes komponensek kinyerése gyümölcsfeldolgozás során keletkező növényi hulladékból  Élelmiszertechnológia és műveletek Huszár Dávid
 
Dr. Bánvölgyi Szilvia
 
TDK-00699 Csomagolóanyagok hatékonyságának vizsgálata dióbél eltarthatóságára  Élelmiszertechnológia és műveletek Kereszturi Julianna
 
Dr. Máté Mónika Zsuzsanna
 
TDK-00700 Nátrium-alginát alapú édesipari termék előállításának lehetőségei  Élelmiszertechnológia és műveletek Kovács Panna
 
Lambertné Dr. Meretei Anikó
 
TDK-00701 Húskészítmények fehérjetápértékének meghatározása és fehérje kiegészítés hatásának vizsgálata  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Lehota Vilmos
 
Dr. Abrankó László
Dr. Tórmási Judit
 
TDK-00702 Csicseriborsó ultrahanggal segített áztatási folyamatának vizsgálata  Műszaki, informatikai és méréstechnikai Madácsi Csenge Anna
 
Zsomné dr. Muha Viktória
Somogyi Tamás
 
TDK-00703 Különböző fehérjeforrások felhasználásával történő haltáp fejlesztéshez szükséges hal in vitro vizsgálatok  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Magyar Levente Károly
 
Dr. Antal Otilia Tamara
Dr. Takács Krisztina
 
TDK-00704 Tücsökfehérje tápértékének meghatározása és konyhatechnikai műveletek hatásának vizsgálata  Élelmiszertechnológia és műveletek Molnár Boglárka
 
Dr. Tormási Judit
 
TDK-00705 Módszerfejlesztés emészthető szénhidráttartalom folyadékkromatográfiás meghatározására  Műszaki, informatikai és méréstechnikai Mudri Csenge Kriszta
 
Dr. Benes Eszter Luca
 
TDK-00706 Yarrowia törzsek lipáz termelésének vizsgálata növényi olajok, valamint pelletek, mint természetes szubsztrátumok felhasználásával  Biomérnök Palla Henrietta
 
Sipiczki Gizella
Dr. Bujna Erika
 
TDK-00707 Trópusi mézek aroma-összetételének vizsgálata  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Pék Bianka
 
Dr. Csóka Mariann
Végh Rita
 
TDK-00708 Spirulina algát tartalmazó gyümölcs smoothiek termékfejlesztése  Élelmiszertechnológia és műveletek Pelhrimovszky Zsófia
 
Dr. Szabó-Nótin Beatrix
 
TDK-00709 Escherichia coli és Listeria innocua detektálása nyers növényi alapanyagokból MALDI-TOF MS segítségével  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Plézer Éva
 
Dr. Kocsis Tamás József
 
TDK-00710 Vezeték nélküli adatgyűjtésen alapuló nyomon követési rendszer tervezése és összeállítása élelmiszeripari célokra  Műszaki, informatikai és méréstechnikai Rédey Ágnes
 
Dr. Kertész István
Tóth Fruzsina Bettina
 
TDK-00711 Barackpárlat érzékszervi vizsgálata  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Stefaniga Tamás
 
Dr. Gere Attila
 
TDK-00712 Növényi alapú derítőanyag hatékonyságának vizsgálata szűrt almalé előállítása során  Élelmiszertechnológia és műveletek Virág Nelli
 
Dr. Máté Mónika Zsuzsanna
 
    Találatok száma: 26    megjelenítve: 1 - 26