azonosító |
cím |
szekcó |
szerzõ(k) |
konzules(ek) |
|
|
|
|
|
TDK-00687 |
Mikroültetvényen termesztett komlótobozok keserűsav-tartalmának meghatározása és alkalmazásának sajátosságai |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Almássy Gábor |
Dr. Kun-Farkas Gabriella Csulak Gergely |
TDK-00688 |
Rovartartalmú zabszeletek komplex analitikai és érzékszervi vizsgálata |
Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás | Baló Zsolt |
Dr. Benes Eszter Luca Dr. Gere Attila |
TDK-00689 |
A logisztikai rendszer paramétereinek vizsgálata csirkemell egyes jellemzőire |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Balog Csaba |
Vargáné Dr. Tóth Adrienn |
TDK-00690 |
Inulinnal és kollagénnel dúsított gyümölcsital, mint táplálékkiegészítő termékfejlesztése |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Békési Karina |
Dr. Szabó-Nótin Beatrix |
TDK-00691 |
Bőrellenállás és szemmozgás adatok komplex értékelése |
Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás | Boncsarovszki Ferenc Balázs |
Dr. Gere Attila |
TDK-00692 |
Balatoni iszapból kinyert csurgalékvíz tisztításának, valamint lehetséges felhasználásának vizsgálata |
Biomérnök | Cseke Tamara |
Dr. Csighy Attila Dr. Koris András |
TDK-00693 |
UHPLC-MS/MS analitikai módszer kidolgozása és validálása cseresznye minták spirotetramát és metabolitjainak meghatározására törzsinjektálásos növényvédelmi kezelést követően |
Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás | Csokai Lilianna Judit |
Marczika Andrásné dr. Sörös Csilla Gyuris Rita |
TDK-00694 |
A sörlé extrakttartalmának hatása a komló hasznosulásra a komlóforralás során |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Ecsődi Sára |
Dr. Kun-Farkas Gabriella |
TDK-00695 |
Kávéfőzési technikák hatása az ital érzékszervi és fiziko-kémiai tulajdonságaira |
Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás | Fábián Gábor János |
Dr. Benes Eszter Luca Dr. Gere Attila |
TDK-00696 |
Sniffin' Sticks illatazonosítás teszt fejlesztési pontjainak meghatározása |
Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás | Galambosi Zsófia |
Dr. Sipos László Dr. Csóka Mariann |
TDK-00697 |
Szőlőmagliszt felhasználásának táplálkozásélettani és reológiai hatása gluténmentes zsemlékben |
Műszaki, informatikai és méréstechnikai | Hajdu Blanka |
Dr. Kaszab Tímea Dr. Mednyánszki Zsuzsanna |
TDK-00698 |
Értékes komponensek kinyerése gyümölcsfeldolgozás során keletkező növényi hulladékból |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Huszár Dávid |
Dr. Bánvölgyi Szilvia |
TDK-00699 |
Csomagolóanyagok hatékonyságának vizsgálata dióbél eltarthatóságára |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Kereszturi Julianna |
Dr. Máté Mónika Zsuzsanna |
TDK-00700 |
Nátrium-alginát alapú édesipari termék előállításának lehetőségei |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Kovács Panna |
Lambertné Dr. Meretei Anikó |
TDK-00701 |
Húskészítmények fehérjetápértékének meghatározása és fehérje kiegészítés hatásának vizsgálata |
Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás | Lehota Vilmos |
Dr. Abrankó László Dr. Tórmási Judit |
TDK-00702 |
Csicseriborsó ultrahanggal segített áztatási folyamatának vizsgálata |
Műszaki, informatikai és méréstechnikai | Madácsi Csenge Anna |
Zsomné dr. Muha Viktória Somogyi Tamás |
TDK-00703 |
Különböző fehérjeforrások felhasználásával történő haltáp fejlesztéshez szükséges hal in vitro vizsgálatok |
Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás | Magyar Levente Károly |
Dr. Antal Otilia Tamara Dr. Takács Krisztina |
TDK-00704 |
Tücsökfehérje tápértékének meghatározása és konyhatechnikai műveletek hatásának vizsgálata |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Molnár Boglárka |
Dr. Tormási Judit |
TDK-00705 |
Módszerfejlesztés emészthető szénhidráttartalom folyadékkromatográfiás meghatározására |
Műszaki, informatikai és méréstechnikai | Mudri Csenge Kriszta |
Dr. Benes Eszter Luca |
TDK-00706 |
Yarrowia törzsek lipáz termelésének vizsgálata növényi olajok, valamint pelletek, mint természetes szubsztrátumok felhasználásával |
Biomérnök | Palla Henrietta |
Sipiczki Gizella Dr. Bujna Erika |
TDK-00707 |
Trópusi mézek aroma-összetételének vizsgálata |
Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás | Pék Bianka |
Dr. Csóka Mariann Végh Rita |
TDK-00708 |
Spirulina algát tartalmazó gyümölcs smoothiek termékfejlesztése |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Pelhrimovszky Zsófia |
Dr. Szabó-Nótin Beatrix |
TDK-00709 |
Escherichia coli és Listeria innocua detektálása nyers növényi alapanyagokból MALDI-TOF MS segítségével |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Plézer Éva |
Dr. Kocsis Tamás József |
TDK-00710 |
Vezeték nélküli adatgyűjtésen alapuló nyomon követési rendszer tervezése és összeállítása élelmiszeripari célokra |
Műszaki, informatikai és méréstechnikai | Rédey Ágnes |
Dr. Kertész István Tóth Fruzsina Bettina |
TDK-00711 |
Barackpárlat érzékszervi vizsgálata |
Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás | Stefaniga Tamás |
Dr. Gere Attila |
TDK-00712 |
Növényi alapú derítőanyag hatékonyságának vizsgálata szűrt almalé előállítása során |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Virág Nelli |
Dr. Máté Mónika Zsuzsanna |