TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0023




 
 

regisztrált dolgozatok 


    Találatok száma: 30    megjelenítve: 1 - 30

azonosító

cím

szekcó

szerzõ(k)

konzules(ek)
 
TDK-00648 Növelt fehérjetartalmú kefirek fejlesztése és vizsgálata  Élelmiszertechnológia és műveletek Adriele da Silva Lira
 
Vargáné Dr. Tóth Adrienn
 
TDK-00649 Különleges mintaelőkészítési technikák összehasonlítása - vaníliaőrlemény aflatoxin tartalmának meghatározására UHPLC-MS/MS módszerrell  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Balázs Viktória Bernadett
 
Dr. Üveges Márta
Nagy Katalin
 
TDK-00650 Áramlási citometria elven alapuló új sejtszámlálási módszer validálása Salmonella tenyészeten  Biomérnök Bérczes Dóra Ildikó
 
Rezessyné dr. Szabó Judit
Késmárki Erik
 
TDK-00651 Gyümölcsnektárok cukortartalmának csökkentése szukralóz és stevia alkalmazásával  Élelmiszertechnológia és műveletek Béres Csenge Réka
 
Dr. Máté Mónika Zsuzsanna
 
TDK-00652 Tojásfehérje alapú funkcionális ital fejlesztése  Élelmiszertechnológia és műveletek Csorba Renáta
 
Vargáné Dr. Tóth Adrienn
Barkó Annamária
 
TDK-00653 Kereskedelmi forgalomban kapható céklafajták és céklalevek összehasonlító vizsgálata  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Csoszor Vivien
 
Stefanovitsné dr. Bányai Éva
Dr. Mednyánszky Zsuzsabba
 
TDK-00654 Biofilm képződés vizsgálata ívóvízhálózat modellben  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Tombor Patrícia
 
Dr. Kiskó Gabriella
Taczmanné Dr. Brückner Andrea
Huzsvár Tamás
 
TDK-00655 Különböző közegekkel érintkező műanyag palackban képződő biofilm kimutatása és eltávolítása  Biomérnök Erdős Hajnalka
 
Taczmanné dr. Brückner Andrea
 
TDK-00656 Érzékszervi minősítés a virtuális térben  Biomérnök Gazsó Alexandra
 
Dr. Gere Attila
Abdul Hannan Zulkarnain
 
TDK-00657 Extrakciós paraméterek optimalizálása dióolaj gyártása során keletkezett melléktermékből  Biomérnök Gimes Lilian
 
Dr. Székely Dóra
 
TDK-00658 Politejsav-alapú bioműanyag evőeszköz biológiai bontásának vizsgálata mikrobiális konzorciumokkal  Biomérnök Harcsa Viktória Zita
 
Kilin Ákos
 
TDK-00659 Magliszttel dúsított gluténmentes friss tészták fizikai, kémiaI és érzékszervi tulajdonságai  Biomérnök Hartai Soma Sándor
 
Dr. Kaszab Tímea
Lambertné dr. Meretei Anikó
Stefanovitsné dr. Bányai Éva
 
TDK-00660 Astrié kőmalom és hengermalom összehasonlítása vegysen vetett francia búzakeverékkel  Élelmiszertechnológia és műveletek Illés Vince Levente
 
Kóczánné dr. Manninger Kata
 
TDK-00661 Posztharveszt fungicidek kioldódásának vizsgálata italokban és levekben  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Ivacs Vince
 
Marczika Andrásné dr. Sörös Csilla
 
TDK-00662 Különböző hőmérsékleten végzett átmeneti tárolások hatása egyes gyümölcsök kereskedelmi értékére  Élelmiszertechnológia és műveletek Katócs Gergő Péter
 
Dr. Hitka Géza
Horváth-Mezőfi Zsuzsanna
Dr. Kókai Zoltán
 
TDK-00663 Komlópellet tárolási körülményeinek hatása az alfa-sav tartalomra és hasznosulásra  Élelmiszertechnológia és műveletek Keliger Zoltán
 
Dr. Kun-Farkas Gabriella
 
TDK-00664 Posztbiotikumok antimikróbás hatásának vizsgálata  Biomérnök Liebl Rebeka
 
Dr. Bujna Erika
Dr. Nguyen Duc Quang
 
TDK-00665 Rovarőrlemény és marhakollagén által dúsított kölestészták vizsgálatai  Élelmiszertechnológia és műveletek Majoros Réka
 
dr. Szedljak Ildikó Judit
 
TDK-00666 Különböző anyagokkal bevont Lactobacillus salivarius mikrokapszulák összehasonlító jellemzése és életképességük vizsgálata  Biomérnök Markó Dorottya
 
Szécsi Anett
Dr. Bujna Erika
 
TDK-00667 Növényi kivonatok hatása csemegekukorica-vörösbab konzerv egyes minőségi paramétereire  Élelmiszertechnológia és műveletek Máté Balázs János
 
Dr. Máté Mónika Zsuzsanna
 
TDK-00668 Instant csipkebogyó teapor előállításának vizsgálata és modellezése  Műszaki, informatikai és méréstechnikai Mazár Júlia
 
Dr. Albert Krisztina
 
TDK-00669 Különböző fagyasztási módszerek hatása félkemény sajtokra  Élelmiszertechnológia és műveletek Méhes Attila Dénes
 
Hidas Karina
 
TDK-00670 Bonbonba tölthető kesudiókrém fejlesztés  Élelmiszertechnológia és műveletek Szafián Marcell Áron
 
Kóczánné dr. Manninger Kata
 
TDK-00671 Gesztenyepüré szerkezeti stabilitásának változása élelmiszeripari rost adagolásának hatására  Élelmiszertechnológia és műveletek Szalonna Evelin
 
Dr. Szabó-Nótin Beatrix
 
TDK-00672 Édesvízi zöldalga intracelluláris poliszacharid tartalmának vizsgálata  Biomérnök Szilágyi Viktor Gergő
 
Kohári Dr. Farkas Csilla
 
TDK-00673 Növelt fehérjetartalmú joghurtok fejlesztése és vizsgálata  Élelmiszertechnológia és műveletek Tito Valencia Javier Alejandro
 
Vargáné Dr. Tóth Adrienn
Barkó Annamária
 
TDK-00674 Lisztbogár (Tenebrio molitor) lárva tenyésztésének optimális környezeti változói  Műszaki, informatikai és méréstechnikai Tóth Fruzsina Bettina
 
Dr. Kertész István
 
TDK-00675 Coffea arabicából készült őrölt kávé és kávéital hamisításának kimutatása közeli infravörös spektroszkópiával  Műszaki, informatikai és méréstechnikai Vajda Eszter Krisztina
 
Dr. Kovács Zoltán
 
TDK-00676 Polifenolban gazdag táplálékkiegészítő analitikai jellemzése és takarmányozásban vizsgált hatása a tyúk fogyasztható részeire  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Veisz Anett Rachel
 
Stefanovitsné dr. Bányai Éva
Dr. Fodor Marietta
 
TDK-00677 Módszerfejlesztés poloskával szennyezett magyar borok aromarontó komponenseinek feltérképezésére  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Schillinger Tibor
 
Dr. Üveges Márta
Jókainé Dr. Szatura Zsuzsanna
 
    Találatok száma: 30    megjelenítve: 1 - 30