TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0023




 
 

regisztrált dolgozatok 


    Találatok száma: 36    megjelenítve: 1 - 36

azonosító

cím

szekcó

szerzõ(k)

konzules(ek)
 
TDK-00612 Gluténmentes, kovászos pékáru fejlesztése  Élelmiszertechnológia és műveletek Kolinka Raul
 
Kóczánné dr. Manninger Kata
 
TDK-00613 SPME-GC-MS módszer fejlesztése poloskaszag meghatározására bor mintából  Biomérnök Farkas Bence
 
Dr. Üveges Márta
 
TDK-00614 Étrendkiegészítő fehérjekoncentrátumok minőségellenőrzése és roncsolásmentes vizsgálata  Biomérnök Bartha Balázs Ferenc
 
Dr. Fodor Marietta
 
TDK-00615 Auditív ingerek hatása a szemmozgásra és az élelmiszerválasztásra  Élelmiszertechnológia és műveletek Börcsök Dóra
 
Dr. Gere Attila
 
TDK-00616 Házi sertés mikrobiomjának vizsgálata PCR technológiákkal  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Petre Alíz
 
Dr. Csernus Olivia
Batáné Dr. Vidács Ildikó
 
TDK-00617 A tarajos sül bélmikrobiótájában található tejsavbaktérium fajok azonosítása PCR technika segítségével  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Hajdú Boglárka
 
Dr. Csernus Olivia
Batáné Dr. Vidács Ildikó
 
TDK-00618 Sertés vérplazmapor alapú vörösáru jellegű termék fejlesztése  Élelmiszertechnológia és műveletek Lehota Vilmos
 
Csurka Tamás
 
TDK-00619 Természetes eredetű illóolaj komponens hatása patogén baktériumok szaporodás-kinetikájára és antibiotikum-rezisztenciájára  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Sárdi Sára
 
Jánosity Anna
Kiskó Gabriella
 
TDK-00620 Rovarőrleménnyel dúsított szélesmetélt tészta minták kémiai és érzékszervi minősítése  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Csokai Lilianna Judit
 
dr. Szedljak Ildikó Judit
 
TDK-00621 Konjac glükomannán alapú puding fejlesztése és vizsgálata  Élelmiszertechnológia és műveletek Bohár Dorina
 
Dr. Csehi Barbara
 
TDK-00622 Új, nagy színanyagtartalmú fekete bodza fajták vizsgálata  Élelmiszertechnológia és műveletek Miklovicz Anna
 
Dr. Szalóki-Dorkó Lilla
 
TDK-00623 Szilvalé fermentálhatóságának vizsgálata probiotikus Lactobacillus törzsekkel  Biomérnök Békési Karina
 
Dr. Bujna Erika
Nguyen Duc Quang
 
TDK-00624 Szőlőtörköllyel dúsított teafű termékfejlesztése és vizsgálata  Élelmiszertechnológia és műveletek Némedi Flóra
 
Dr. Szalóki-Dorkó Lilla
 
TDK-00625 Különböző tojáspótlók hatása a piskóta érzékszervi és fizikai tulajdonságaira  Élelmiszertechnológia és műveletek Takács Dorka
 
Kovács Anikó
 
TDK-00626 Szabad és intenzív tartásmódban tartott csirkék húsának összehasonlítása Salmonella és Campylobacter szennyezettség szempontjából  Biomérnök Domján Dorina
 
Dr. Kiskó Gabriella
Kriegel Anikó
 
TDK-00627 Szilva alapú gyümölcslevek fermentálhatóságának vizsgálata probiotikus Bifidobacterium törzsekkel  Biomérnök Megyeri Bianka
 
Dr. Bujna Erika
Nguyen Duc Quang
 
TDK-00628 Digitális képfeldolgozás az élelmiszerminőségellenőrzésben  Műszaki, informatikai és méréstechnikai Somogyi Tamás
 
Zsomné dr. Muha Viktória
 
TDK-00629 Eritromicin és piperacillin bomlástermékeinek vizsgálata gamma radiolízis hatására  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Nagy Alexandra
 
Dr. Kocsis Tamás József
Homlok Renáta
 
TDK-00630 Módszerfejlesztés méz polifenol komponenseinek meghatározására  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Matkovits Anna
 
Jókainé dr. Szatura Zsuzsa
Nagy Katalin
 
TDK-00631 UHPLC-MS/MS módszer fejlesztése és validálása T-2, HT-2, T-2 triol és T-2 tetraol mikotoxinok meghatározására csiperke termesztőközeg és csiperkegomba (Agaricus bisporus) mátrixokra  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Polyákovity Éva
 
Varga Emese
 
TDK-00632 Multikomponenses HPLC-UV módszer fejlesztése és validálása vízoldható vitaminok vizsgálatára  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Lámfalusy Tamás
 
Vass Andrea
Dr. Prauda Ibolya Zsuzsanna
 
TDK-00633 Kalibrációs technikák összehasonlítása akácméz HMF tartalmának meghatározására  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Takács Ádám
 
Dr. Üveges Márta
Jókainé Dr. Szatura Zsuzsanna
 
TDK-00634 Yarrowia törzsek pigment termelésének és stabilitásának vizsgálata  Biomérnök Kovács Olga
 
Dr. Bujna Erika
Sipiczki Gizella
 
TDK-00635 Fermentált őrlemények felhasználási lehetőségei gluténmentes száraztészták fejlesztésében  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Korpa Julianna
 
dr. Szedljak Ildikó Judit
 
TDK-00636 Relatív páratartalom hatásának vizsgálata a pácolás és érlelés során a sertéskaraj különböző tulajdonságaira  Élelmiszertechnológia és műveletek Urbán Ágota
 
Visy Anna
 
TDK-00637 Különböző eredetű növényi olajok hatása főtt tészta emészthető fehérjetartalmára  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Fekete Szimonetta
 
Tormási Judit
 
TDK-00638 PLA alapú bioplasztik mikrobiális bontásának modellezése  Biomérnök Tóth Emese
 
Kilin Ákos
Dr. Nguyen Duc Quang
 
TDK-00639 Quinoa liszt bázisú, édesburgonya liszttel dúsított száraztészta minták antioxidáns kapacitásának növelése és érzékszervi minősítése  Élelmiszertechnológia és műveletek Kreszadló Luca
 
dr. Szedljak Ildikó Judit
 
TDK-00640 Édesburgonya (Ipomoea batatas) fajták liofilizálásra való alkalmasságának vizsgálata  Élelmiszertechnológia és műveletek Kereszturi Julianna
 
Dr. Máté Mónika Zsuzsanna
 
TDK-00641 A VÉR- ÉS TOJÁSPOR ÁLLOMÁNYKIALAKÍTÓ HA-TÁSÁNAK ÖSSZEHASONLÍTÁSA KEVERT TÉSZTÁS SÜTEMÉNYBEN  Élelmiszertechnológia és műveletek Kühn Dorottya
 
Csurka Tamás
Tóth Adrienn
 
TDK-00642 Lebomló csomagolóanyagok hátterének és fogyasztói megítélésének vizsgálata  Élelmiszertechnológia és műveletek Schram Gergely
 
Dr. Székely Dóra
 
TDK-00643 Ehető virágok élelmiszeripari felhasználása  Élelmiszertechnológia és műveletek Izsó Enikő
 
Dr. Szabó-Nótin Beatrix
 
TDK-00644 Növényi és állati eredetű ementáli sajt és húspogácsa összehasonlítása  Élelmiszertechnológia és műveletek Faludi Veronika
 
Jakab Ivett
Varsányi Kinga
 
TDK-00645 Kiméra aktivátorok a Salmonella Genomi Sziget és az IncA/C plazmidok konjugatív transzferében  Biomérnök Oláh Eszter
 
Dr. Bujna Erika
Dr. Kiss János
 
TDK-00646 Batáta (Ipomoea batatas) fajták mikrohullámú vákuumszárításra való alkalmasságának vizsgálata  Élelmiszertechnológia és műveletek Reif Eszter Réka
 
Dr. Máté Mónika Zsuzsanna
 
TDK-00647 Kollagénes tea alapú üdítőitalok termékfejlesztése  Élelmiszertechnológia és műveletek Komáromi Anna Kitti
 
Dr. Szabó-Nótin Beatrix
 
    Találatok száma: 36    megjelenítve: 1 - 36