TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0023




 
 

regisztrált dolgozatok 


    Találatok száma: 25    megjelenítve: 1 - 25

azonosító

cím

szekcó

szerzõ(k)

konzules(ek)
 
TDK-00585 Kitinporral és magas fehérjetartalmú rovarpéppel dúsított virsli termékfejlesztése  Élelmiszertechnológia és műveletek Molnár Evelin
 
Pintér Richárd
 
TDK-00586 Tojás és tej allergének kiváltása vérplazma felhasználásával édesipari termékben, avagy  Élelmiszertechnológia és műveletek Szücs Fanni
 
Dr. Csehi Barbara
Csurka Tamás
 
TDK-00587 Tejfölök-és tejföl imitátumok fogyasztói megítélése és biológiailag hozzáférhető zsírtartalma  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Bilkei Fanni
 
Dr. Abrankó László
Tormási Judit
 
TDK-00588 A Bennett-kenguru tejsavbaktérium közösségének vizsgálata  Biomérnök Ilka Andrási
 
Dr. Csernus Olivia
 
TDK-00589 Multikomponenses módszerfejlesztés 250 peszticid hatóanyag vizsgálatára növényi mintákban  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Majercsik Nándor
 
Marczika Andrásné dr. Sörös Csilla
 
TDK-00590 Különböző kémiai összetételű kézfertőtlenítő gél és oldat baktericid hatásának összehasonlítása  Biomérnök Tombor Patrícia
 
Taczmanné dr. Brückner Andrea
 
TDK-00591 Csökkentett hústartalmú hamburgerpogácsa-analógok technológiai megoldási lehetőségei  Élelmiszertechnológia és műveletek Szatmári Richárd
 
Dr. Kenesei György
 
TDK-00592 Tejalapú gélbe zárt gyümölcs szelet termékfejlesztése  Élelmiszertechnológia és műveletek Pesti Richárd
 
Pásztorné dr. Huszár Klára
 
TDK-00593 FOLYÉKONY NITROGÉNNEL KÉSZÜLT TOJÁST TARTALMAZÓ GYÜMÖLCSFAGYLALTOK FEJLESZTÉSE  Élelmiszertechnológia és műveletek Repka Péter György
 
Nyulasné Dr. Zeke Ildikó Csilla
Hidas Karina Ilona
 
TDK-00594 Politejsav alapú műanyag evőeszközök biológiai bonthatóságának vizsgálata  Biomérnök Jordán Anikó
 
Farkas Csilla
Nguyen Duc Quang
 
TDK-00595 A SZELÉNNEL ÉS CINKKEL TÖRTÉNŐ DÚSÍTÁS HATÁSA MUNGÓBAB CSÍRÁK MINŐSÉGÉRE  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Uzonyi Marianna
 
Mohácsiné dr. Farkas Csilla
Jókainé Dr. Szatura Zsuzsanna
 
TDK-00596 Pu’er és wulong teák mikrobiológiai vizsgálata  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Kajdi Kristóf
 
Dr. Pomázi Andrea
 
TDK-00597 Vegán fehérjekészítmény tulajdonságainak változása tárolás során, különböző csomagolástechnológiák alkalmazása mellett  Élelmiszertechnológia és műveletek Apáthy Csilla
 
Csurka Tamás
 
TDK-00598 Biofilm képződés vizsgálata kereskedelemben kapható műanyag palackokban  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Juhász Ivett
 
Taczmanné dr. Brückner Andrea
Kiskó Gabriella
 
TDK-00599 Hőkezelés hatása különböző őrleménykeverékekből készült száraztészta minták beltartalmi értékeire  Élelmiszertechnológia és műveletek Szabó Zsófia Bernadett
 
dr. Szedljak Ildikó Judit
 
TDK-00600 Szőlőtörköllyel dúsított pékáru termékfejlesztése és az eltarthatóságra gyakorolt hatásának vizsgálata  Élelmiszertechnológia és műveletek Költő Enikő
 
Pálócziné Furulyás Diana
 
TDK-00601 Gyors és környezetbarát módszer kidolgozása különböző teák csersav- és koffeintartalmának meghatározására  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Götz Máté
 
Dr. Fodor Marietta
 
TDK-00602 Politejsav-alapú bio-kompozitok előállítása erdészeti maradványok alkalmazásával és azok fiziko-kémiai tulajdonságainak vizsgálata  Biomérnök Szaplonczay Márta
 
Farkas Csilla
 
TDK-00604 Nedves pácolással készített bőrös karaj fehérjéinek vizsgálata pácolás és érlelés során  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Lakatos Bálintné Csala Dorina Annamária
 
Visy Anna
Mednyánszky Zsuzsanna
 
TDK-00605 Brettanomyces élesztők mono- és kevert kultúrás erjesztésének vizsgálata  Élelmiszertechnológia és műveletek Lei Csongor Mátyás
 
Dr. Kun-Farkas Gabriella
 
TDK-00606 A vágás előtti stressz hatása a marhahús minőségére  Élelmiszertechnológia és műveletek Bartha Margaréta
 
Surányi József
Friedrich László Ferenc
 
TDK-00607 Különböző almafajtákból ciderek előállítása és minősítése  Élelmiszertechnológia és műveletek Gyökeres Fanni
 
Kiss Zsuzsanna
 
TDK-00608 Ehető fóliacsomagolás fejlesztése  Élelmiszertechnológia és műveletek Almási Petra
 
Dr. Székely Dóra
 
TDK-00609 Ultrahang és nagy hidrosztatikus nyomáskezelés kombinált hatásának vizsgálata pácolt hús minőségi jellemzőire  Élelmiszertechnológia és műveletek Koósz Zsuzsanna
 
Visy Anna
 
TDK-00611 Antioxidáns hatású fűszernövények használata édesipari termékekben  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Molnár Melinda Vivien
 
Dr. Somogyi László
 
    Találatok száma: 25    megjelenítve: 1 - 25