azonosító |
cím |
szekcó |
szerzõ(k) |
konzules(ek) |
|
|
|
|
|
TDK-00585 |
Kitinporral és magas fehérjetartalmú rovarpéppel dúsított virsli termékfejlesztése |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Molnár Evelin |
Pintér Richárd |
TDK-00586 |
Tojás és tej allergének kiváltása vérplazma felhasználásával édesipari termékben, avagy |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Szücs Fanni |
Dr. Csehi Barbara Csurka Tamás |
TDK-00587 |
Tejfölök-és tejföl imitátumok fogyasztói megítélése és biológiailag hozzáférhető zsírtartalma |
Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás | Bilkei Fanni |
Dr. Abrankó László Tormási Judit |
TDK-00588 |
A Bennett-kenguru tejsavbaktérium közösségének vizsgálata |
Biomérnök | Ilka Andrási |
Dr. Csernus Olivia |
TDK-00589 |
Multikomponenses módszerfejlesztés 250 peszticid hatóanyag vizsgálatára növényi mintákban |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Majercsik Nándor |
Marczika Andrásné dr. Sörös Csilla |
TDK-00590 |
Különböző kémiai összetételű kézfertőtlenítő gél és oldat baktericid hatásának összehasonlítása |
Biomérnök | Tombor Patrícia |
Taczmanné dr. Brückner Andrea |
TDK-00591 |
Csökkentett hústartalmú hamburgerpogácsa-analógok technológiai megoldási lehetőségei |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Szatmári Richárd |
Dr. Kenesei György |
TDK-00592 |
Tejalapú gélbe zárt gyümölcs szelet termékfejlesztése |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Pesti Richárd |
Pásztorné dr. Huszár Klára |
TDK-00593 |
FOLYÉKONY NITROGÉNNEL KÉSZÜLT TOJÁST TARTALMAZÓ GYÜMÖLCSFAGYLALTOK FEJLESZTÉSE |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Repka Péter György |
Nyulasné Dr. Zeke Ildikó Csilla Hidas Karina Ilona |
TDK-00594 |
Politejsav alapú műanyag evőeszközök biológiai bonthatóságának vizsgálata |
Biomérnök | Jordán Anikó |
Farkas Csilla Nguyen Duc Quang |
TDK-00595 |
A SZELÉNNEL ÉS CINKKEL TÖRTÉNŐ DÚSÍTÁS HATÁSA MUNGÓBAB CSÍRÁK MINŐSÉGÉRE |
Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás | Uzonyi Marianna |
Mohácsiné dr. Farkas Csilla Jókainé Dr. Szatura Zsuzsanna |
TDK-00596 |
Pu’er és wulong teák mikrobiológiai vizsgálata |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Kajdi Kristóf |
Dr. Pomázi Andrea |
TDK-00597 |
Vegán fehérjekészítmény tulajdonságainak változása tárolás során, különböző csomagolástechnológiák alkalmazása mellett |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Apáthy Csilla |
Csurka Tamás |
TDK-00598 |
Biofilm képződés vizsgálata kereskedelemben kapható műanyag palackokban |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Juhász Ivett |
Taczmanné dr. Brückner Andrea Kiskó Gabriella |
TDK-00599 |
Hőkezelés hatása különböző őrleménykeverékekből készült száraztészta minták beltartalmi értékeire |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Szabó Zsófia Bernadett |
dr. Szedljak Ildikó Judit |
TDK-00600 |
Szőlőtörköllyel dúsított pékáru termékfejlesztése és az eltarthatóságra gyakorolt hatásának vizsgálata |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Költő Enikő |
Pálócziné Furulyás Diana |
TDK-00601 |
Gyors és környezetbarát módszer kidolgozása különböző teák csersav- és koffeintartalmának meghatározására |
Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás | Götz Máté |
Dr. Fodor Marietta |
TDK-00602 |
Politejsav-alapú bio-kompozitok előállítása erdészeti maradványok alkalmazásával és azok fiziko-kémiai tulajdonságainak vizsgálata |
Biomérnök | Szaplonczay Márta |
Farkas Csilla |
TDK-00604 |
Nedves pácolással készített bőrös karaj fehérjéinek vizsgálata pácolás és érlelés során |
Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás | Lakatos Bálintné Csala Dorina Annamária |
Visy Anna Mednyánszky Zsuzsanna |
TDK-00605 |
Brettanomyces élesztők mono- és kevert kultúrás erjesztésének vizsgálata |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Lei Csongor Mátyás |
Dr. Kun-Farkas Gabriella |
TDK-00606 |
A vágás előtti stressz hatása a marhahús minőségére |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Bartha Margaréta |
Surányi József Friedrich László Ferenc |
TDK-00607 |
Különböző almafajtákból ciderek előállítása és minősítése |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Gyökeres Fanni |
Kiss Zsuzsanna |
TDK-00608 |
Ehető fóliacsomagolás fejlesztése |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Almási Petra |
Dr. Székely Dóra |
TDK-00609 |
Ultrahang és nagy hidrosztatikus nyomáskezelés kombinált hatásának vizsgálata pácolt hús minőségi jellemzőire |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Koósz Zsuzsanna |
Visy Anna |
TDK-00611 |
Antioxidáns hatású fűszernövények használata édesipari termékekben |
Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás | Molnár Melinda Vivien |
Dr. Somogyi László |