TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0023




 
 

regisztrált dolgozatok 


    Találatok száma: 11    megjelenítve: 1 - 11

azonosító

cím

szekcó

szerzõ(k)

konzules(ek)
 
TDK-00485 Különböző komposztanyagok taljszerkezetre és a talaj vízforgalmára gyakorolt hatásának vizsgálata a talaj termőképességének javítása céljából  Biomérnök Jamniczky Dorina
 
Dr. Nguyen Duc Quang
Farkas Csilla
 
TDK-00486 Boszkalid és piraklosztrobin fungicid hatóanyagok metabolomikai vizsgálata almában HPLC-MS módszerekkel  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Lámfalusy Tamás
 
Marczika Andrásné dr. Sörös Csilla
 
TDK-00487 Kombinált eljárásokkal tartósított csiperkegomba műszeresen mérhető érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata és élelmiszerbiztonsági vonatkozásai  Élelmiszertechnológia és műveletek Murár Zsuzsanna
 
Dr. Dalmadi István
 
TDK-00488 Magas méz tartalmú cukorkatermék fejlesztése  Élelmiszertechnológia és műveletek Pistár Ilona Berta
 
Dr. Somogyi László
 
TDK-00489 Aszútörköly értékes komponenseinek kinyerése extrakcióval és az oldószermentesített extraktum felhasználása  Élelmiszertechnológia és műveletek Dusza Eszter
 
Dr. Bánvölgyi Szilvia
 
TDK-00490 A bor érzékszervi minősítését befolyásoló tényezők vizsgálata profilanalízis és elektronikus nyelv alkalmazásával  Műszaki, informatikai és méréstechnikai Motyovszki Dávid Márk
 
Dr. Gere Attila
Kovács Zoltán
Soós János
 
TDK-00491 Homoktövis (Hippophae rhamnoides L.) antioxidáns kapacitásának és antibakteriális hatásának vizsgálata  Biomérnök Angyal Viola Zsuzsanna
 
Stefanovitsné dr. Bányai Éva
Kovács Mónika
 
TDK-00492 Kereskedelemben kapható probiotikum tartalmú készítmények vizsgálata  Biomérnök Szabó Bálint
 
Dr. Bujna Erika
Nguyen Duc Quang
 
TDK-00493 Brokkoli eltarthatóságának növelése 1-MCP érésgátló szer alkalmazásával  Élelmiszertechnológia és műveletek Polgári Petra
 
Dr. Zsom Tamás
 
TDK-00494 Kávéblendek antioxidáns hatásának alakulása az összetétel és a pörkölés körülményeinek függvényében  Élelmiszertechnológia és műveletek Vajda Eszter Krisztina
 
Dr. Somogyi László
Szedljak Ildikó
 
TDK-00495 Oligoszacharidok alkalmazása Lactobacillus törzsek bakteriocin termelésének fokozására  Biomérnök Nagyfejeő Helga
 
Dr. Bujna Erika
Nguyen Duc Quang
 
    Találatok száma: 11    megjelenítve: 1 - 11