azonosító |
cím |
szekcó |
szerzõ(k) |
konzules(ek) |
|
|
|
|
|
TDK-00485 |
Különböző komposztanyagok taljszerkezetre és a talaj vízforgalmára gyakorolt hatásának vizsgálata a talaj termőképességének javítása céljából |
Biomérnök | Jamniczky Dorina |
Dr. Nguyen Duc Quang Farkas Csilla |
TDK-00486 |
Boszkalid és piraklosztrobin fungicid hatóanyagok metabolomikai vizsgálata almában HPLC-MS módszerekkel |
Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás | Lámfalusy Tamás |
Marczika Andrásné dr. Sörös Csilla |
TDK-00487 |
Kombinált eljárásokkal tartósított csiperkegomba műszeresen mérhető érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata és élelmiszerbiztonsági vonatkozásai |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Murár Zsuzsanna |
Dr. Dalmadi István |
TDK-00488 |
Magas méz tartalmú cukorkatermék fejlesztése |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Pistár Ilona Berta |
Dr. Somogyi László |
TDK-00489 |
Aszútörköly értékes komponenseinek kinyerése extrakcióval és az oldószermentesített extraktum felhasználása |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Dusza Eszter |
Dr. Bánvölgyi Szilvia |
TDK-00490 |
A bor érzékszervi minősítését befolyásoló tényezők vizsgálata profilanalízis és elektronikus nyelv alkalmazásával |
Műszaki, informatikai és méréstechnikai | Motyovszki Dávid Márk |
Dr. Gere Attila Kovács Zoltán Soós János |
TDK-00491 |
Homoktövis (Hippophae rhamnoides L.) antioxidáns kapacitásának és antibakteriális hatásának vizsgálata |
Biomérnök | Angyal Viola Zsuzsanna |
Stefanovitsné dr. Bányai Éva Kovács Mónika |
TDK-00492 |
Kereskedelemben kapható probiotikum tartalmú készítmények vizsgálata |
Biomérnök | Szabó Bálint |
Dr. Bujna Erika Nguyen Duc Quang |
TDK-00493 |
Brokkoli eltarthatóságának növelése 1-MCP érésgátló szer alkalmazásával |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Polgári Petra |
Dr. Zsom Tamás |
TDK-00494 |
Kávéblendek antioxidáns hatásának alakulása az összetétel és a pörkölés körülményeinek függvényében |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Vajda Eszter Krisztina |
Dr. Somogyi László Szedljak Ildikó |
TDK-00495 |
Oligoszacharidok alkalmazása Lactobacillus törzsek bakteriocin termelésének fokozására |
Biomérnök | Nagyfejeő Helga |
Dr. Bujna Erika Nguyen Duc Quang |