TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0023




 
 

regisztrált dolgozatok 


    Találatok száma: 12    megjelenítve: 1 - 12

azonosító

cím

szekcó

szerzõ(k)

konzules(ek)
 
TDK-00440 Thermomyces lanuginosus eredetű L-aszparagináz enzim termelése, kinyerése és tisztítása  Biomérnök Horváth Ármin
 
Dr. Nguyen Duc Quang
Bujna Erika
 
TDK-00441 Az élesztőkivonat hatása gyümölcslevek vegyes kultúrás fermentációjára  Biomérnök Schmidt Noémi
 
Dr. Bujna Erika
Dr. Nguyen Duc Quang
 
TDK-00442 Bifidobacterium-ok fitáz termelésének vizsgálata gabona alapú nyersanyagokban  Biomérnök Koósz Violetta Bernadett
 
Dr. Bujna Erika
 
TDK-00443 Candida zemplinina (syn. Starmerella bacillaris) törzsek cukor toleranciájának vizsgálata borászati körülmények között  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Kormos Vivien
 
Dr. Magyar Ildikó
Dr. Nagy Edina Szandra
 
TDK-00444 Savanyú káposzta erjesztése probiotikus, vegyes kultúrákkal  Biomérnök Steurer Dóra
 
Dr. Kun Szilárd
 
TDK-00445 Különböző tulajdonságú mákőrlemények hatása a fehér csokoládé reológiai tulajdonságaira  Élelmiszertechnológia és műveletek Zay Katalin
 
Dr. Somogyi László
Dr. Soós Anita
 
TDK-00446 Nem-tuberkulotikus Mycobacterium törzsek kimutatása hálózati vizekből  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Törös Anna
 
Dr. Pomázi Andrea
Róka Eszter
 
TDK-00447 Sanger szekvenálás alapú molekuláris diagnosztikai módszer fejlesztése archivált tumorszöveti mintákon  Biomérnök Komporday Linda
 
Dr. Nagy Edina Szandra
Dr. Várkondi Edit
 
TDK-00448 Vízvizsgálat bakteriológiai és vízminőségi szempontból  Biomérnök Nagy Rebeka
 
Dr. Nagy Edina Szandra
Kondor Éva
 
TDK-00449 Badacsonyi borvidékről származó, nem Saccharomyces nemzetségbe tartozó élesztőfajok izolálása, karakterizálása és azonosítása  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Heizer Bálint
 
Dr. Pomázi Andrea
Gerőcs Annamária
Dr. Olasz Ferenc
 
TDK-00450 Modell kísérletek a nyomtatott papír festékanyag tartalmának eltávolítására és az erjesztés hatékonyságának növelésére  Biomérnök Balla Noémi Szonja
 
Farkas Csilla
Dr. Nguyen Duc Quang
 
TDK-00451 A vörös áfonya antioxidáns kapacitásának és antibakteriális hatásának jellemzése  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Tóth Eszter
 
Dr. Kovács Monika
Stefanovitsné Dr. Bányai Éva
 
    Találatok száma: 12    megjelenítve: 1 - 12