TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0023




 
 

regisztrált dolgozatok 


    Találatok száma: 29    megjelenítve: 1 - 29

azonosító

cím

szekcó

szerzõ(k)

konzules(ek)
 
TDK-00454 Áfonyából készült termékek illékony frakciójának vizsgálata GC-MS módszerrel  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Pfaff Nóra
 
Dr. Csóka Mariann
 
TDK-00455 Minősítési rendszer kidolgozásának lehetősége különleges élesztők söripari felhasználására  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Boros Anikó
 
Dr. Kun-Farkas Gabriella
 
TDK-00456 Keményítőszörpök tulajdonságainak változása keverés hatására  Élelmiszertechnológia és műveletek Székely Richárd
 
Dr. Soós Anita
Somogyi László
 
TDK-00457 Modell kísérletek a lézernyomtatott papír tintatartalmának eltávolítására különböző kitozán alapú adszorbensek alkalmazásával  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Lesták Lea
 
Farkas Csilla
Dr. Nguyen Duc Quang
 
TDK-00458 Gyors módszerek alkalmazhatósága mézek minimális hőkezelésének detektálására  Műszaki, informatikai és méréstechnikai Bodor Zsanett
 
Dr. Kovács Zoltán
Benedek Csilla
 
TDK-00459 Az adalékanyagok hatása a tejszínhab alapok felverhetőségére és stabilitására  Élelmiszertechnológia és műveletek Kovács Adrien
 
Nyulasné Dr. Zeke Ildikó Csilla
 
TDK-00460 Különböző céklafajták beltartalmi paramétereinek változása vákuum- és mikrohullámú-vákuumszárítás hatására  Élelmiszertechnológia és műveletek Vidák Klaudia
 
Dr. Székely Dóra
 
TDK-00461 Golden Delicious alma roncsolásmentes érésmenet vizsgálata  Élelmiszertechnológia és műveletek Ember Lilla
 
Dr. Zsom Tamás
Dr. Zsomné dr. Muha Viktória
 
TDK-00462 Brettanomyces fajok felhasználása söripari szempontból  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Gábor Eszter Ágnes
 
Dr. Kun-Farkas Gabriella
 
TDK-00463 Alternatív fehérje forrású bonbon komplex termékfejlesztése  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Jékli Boglárka
 
Vass Andrea
Sipos László
 
TDK-00464 Probiotikus Lactobacillus törzsek szaporodási tulajdonságainak és néhány karbohidroláz enzim szintézisének tanulmányozása  Biomérnök Lakatos Alexandra
 
Rezessyné dr. Szabó Judit
Kilin Ákos
 
TDK-00465 Omlett alapanyag fogyaszthatósági idejének meghosszabbítása hagyományos és innovatív módszerekkel  Élelmiszertechnológia és műveletek Hidas Karina Ilona
 
Nyulasné Dr. Zeke Ildikó Csilla
 
TDK-00466 Mézek antibakteriális hatása antioxidáns kapacitásuk és beltartalmi jellemzőik tükrében  Biomérnök Szűcs Kata Dorina
 
Dr. Kovács Monika
Stefanovitsné Dr. Bányai Éva
 
TDK-00468 Adjuváns hatásának vizsgálata lambda-cihalotrin tartamhatására cseresznyében HPLC-QTRAP-MS módszerrel  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Zsombok Katalin
 
Marczika Andrásné dr. Sörös Csilla
Dr. Szabó Árpád
 
TDK-00469 A pálinka erős, és a márkái? - Pálinkamárkák egyes márkaérték összetevőinek vizsgálata  Élelmiszeripari gazdaságtan Nagy László Bendegúz
 
Dr. Temesi Ágoston
 
TDK-00471 Ultrahang és HHP kezelés idejének hatása tojáslevek egyes tulajdonságaira  Élelmiszertechnológia és műveletek Csáti Rebeka
 
Vargáné Dr. Tóth Adrienn
Németh Csaba
 
TDK-00472 Hozzáadott cukor mennyiségének csökkentése málnaszörpben  Élelmiszertechnológia és műveletek Palágyi Zsuzsanna
 
Dr. Juhász Réka
Penksza Péter
 
TDK-00473 Tökmagból nyert termékek és azok élelmiszeripari felhasználása  Élelmiszertechnológia és műveletek Magyarics Ágnes
 
Kóczánné dr. Manninger Kata
 
TDK-00474 Hungaro® durumrozs sütőipari felhasználhatóságának vizsgálata  Élelmiszertechnológia és műveletek Csordás Julianna
 
Kóczánné dr. Manninger Kata
Badakné dr. Kerti Katalin
 
TDK-00475 Kereskedelmi élesztőkészítmények hatásának vizsgálata alma- és meggyalapú párlatok készítésében  Biomérnök Varjú Réka
 
Dr. Nguyen Duc Quang
Pham Minh Tuan
 
TDK-00476 Mézek szabad -és kötött aminosav tartalmának vizsgálata  Biomérnök Papp Orsolya
 
Dr. Márki Edit
 
TDK-00477 Hideg seprő eltávolítása komlózott sörléből membránszűréssel  Élelmiszertechnológia és műveletek Bertok Richard
 
Dr. Márki Edit
Varga Áron
 
TDK-00478 Endogén Gyógyszer Transzporterek Expressziós Változásai MDCKII és Caco2 Kísérleti Sejtvonalakban  Biomérnök Kaári Dóra
 
Dr. Kovács Monika
Mártonné Tóth Beáta
 
TDK-00479 Tojáspite termékfejlesztése  Élelmiszertechnológia és műveletek Csonka Judit
 
Nyulasné Dr. Zeke Ildikó Csilla
 
TDK-00480 Kombinált tartósító eljárások hatása szamócapüré minőségére  Élelmiszertechnológia és műveletek Zakariás Fanni
 
Dr. Dalmadi István
Kiskó Gabriella
 
TDK-00481 Természetes édesítőszerek hatása a fagylalt állománytulajdonságaira  Élelmiszertechnológia és műveletek Klesitz Virginia
 
Nyulasné Dr. Zeke Ildikó Csilla
 
TDK-00482 Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 alpha-glukozidáz termelésének vizsgálata  Biomérnök Bankó Petra
 
Dr. Bujna Erika
Dr. Nguyen Duc Quang
 
TDK-00483 Mikroalga alapú biokatód kialakítása és vizsgálata  Biomérnök Kutasi Balázs
 
Dr. Nguyen Duc Quang
Dr. Nagy Edina Szandra
Truong Hoang Duy
 
TDK-00484 Rögzített glükóz oxidáz előállítása és jellemzése  Biomérnök Késmárki Erik
 
Rezessyné dr. Szabó Judit
Dr. Nguyen Duc Quang
 
    Találatok száma: 29    megjelenítve: 1 - 29