azonosító |
cím |
szekcó |
szerzõ(k) |
konzules(ek) |
|
|
|
|
|
TDK-00381 |
Különböző szénhidrátok hatása Lactobacillus törzsek életképesség megőrzésére a tárolás során |
Biomérnök | Szabados Ivett |
Dr. Bujna Erika Nguyen Duc Quang |
TDK-00382 |
A funkcionális élelmiszer-összetevők észlelt egészségügyi hatásának egyezése és ennek szerepe a fogyasztói elfogadásban |
Élelmiszeripari gazdaságtan | Bacsó Ágnes |
Dr. Temesi Ágoston |
TDK-00383 |
Piskótatészta fagyasztása különböző módszerekkel |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Csenki Eszter Zita |
Nyulasné Dr. Zeke Ildikó Csilla |
TDK-00384 |
Élelmiszeripari Termékfejlesztés Vállalatirányítási Rendszerben |
Élelmiszeripari gazdaságtan | Fejes Csilla |
Dr. Fehér Orsolya |
TDK-00385 |
Kerámia mikroszikraforgácsolása következtében fellépő repedések vizsgálata |
Műszaki, informatikai és méréstechnikai | Szabó Janka |
Dr. Gillay Zoltán Viharos Zsolt János |
TDK-00386 |
Maltodextrin és MeDrink Plus porlasztva szárítása |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Gráf Mónika Dóra |
Dr. Koris András |
TDK-00389 |
Real-time PCR teszt kidolgozása és alkalmazása Entamoeba muris kimutatására |
Biomérnök | Csatári Júlia |
Dr. Belák Ágnes Erdélyi Ferenc |
TDK-00392 |
Cékla beltartalmi paramétereinek vizsgálata eltérő termőföldben termesztett fajtáknál |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Csillag Katalin |
Dr. Székely Dóra |
TDK-00393 |
Déligyümölcsből készült levek fermentálhatóságának vizsgálata különböző probiotikus baktériumokkal |
Biomérnök | Pócs Bence |
Dr. Bujna Erika Nguyen Duc Quang |
TDK-00394 |
Paradicsomfajták sűrítmény gyártásra való alkalmasságának vizsgálata |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Reichert Kornél |
Dr. Máté Mónika Zsuzsanna |
TDK-00396 |
Escherichia coli és Staphylococcus aureus illóolaj és antibiotikum rezisztenciájához hozzájáruló efflux mechanizmus |
Biomérnök | Jánosity Anna |
Dr. Kiskó Gabriella Anja Klančnik Sonja Smole Možina |
TDK-00398 |
Tejsavó alapú etanol előállítása rátáplálásos, vegyes kultúrás fermentációs technikák alkalmazásával |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Kerepesi Veronika |
Dr. Nguyen Duc Quang Rezessyné dr. Szabó Judit Farkas Csilla |
TDK-00399 |
Legionella baktériumok feno- és genotípusos vizsgálata kórházi eredetű vízmintákból |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Szikora Péter András |
Dr. Pomázi Andrea |
TDK-00400 |
A Spar brand márkaasszociációs térképe Magyarországon |
Élelmiszeripari gazdaságtan | Bogacsevics Brigitta |
Dr. Temesi Ágoston |
TDK-00401 |
ABE-elegy pervaporációs szétválasztásának modellezése |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Keresztessy Zsuzsa Orsolya |
Dr. Márki Edit |