TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0023




 
 

regisztrált dolgozatok 


    Találatok száma: 15    megjelenítve: 1 - 15

azonosító

cím

szekcó

szerzõ(k)

konzules(ek)
 
TDK-00381 Különböző szénhidrátok hatása Lactobacillus törzsek életképesség megőrzésére a tárolás során  Biomérnök Szabados Ivett
 
Dr. Bujna Erika
Nguyen Duc Quang
 
TDK-00382 A funkcionális élelmiszer-összetevők észlelt egészségügyi hatásának egyezése és ennek szerepe a fogyasztói elfogadásban  Élelmiszeripari gazdaságtan Bacsó Ágnes
 
Dr. Temesi Ágoston
 
TDK-00383 Piskótatészta fagyasztása különböző módszerekkel  Élelmiszertechnológia és műveletek Csenki Eszter Zita
 
Nyulasné Dr. Zeke Ildikó Csilla
 
TDK-00384 Élelmiszeripari Termékfejlesztés Vállalatirányítási Rendszerben  Élelmiszeripari gazdaságtan Fejes Csilla
 
Dr. Fehér Orsolya
 
TDK-00385 Kerámia mikroszikraforgácsolása következtében fellépő repedések vizsgálata  Műszaki, informatikai és méréstechnikai Szabó Janka
 
Dr. Gillay Zoltán
Viharos Zsolt János
 
TDK-00386 Maltodextrin és MeDrink Plus porlasztva szárítása  Élelmiszertechnológia és műveletek Gráf Mónika Dóra
 
Dr. Koris András
 
TDK-00389 Real-time PCR teszt kidolgozása és alkalmazása Entamoeba muris kimutatására  Biomérnök Csatári Júlia
 
Dr. Belák Ágnes
Erdélyi Ferenc
 
TDK-00392 Cékla beltartalmi paramétereinek vizsgálata eltérő termőföldben termesztett fajtáknál  Élelmiszertechnológia és műveletek Csillag Katalin
 
Dr. Székely Dóra
 
TDK-00393 Déligyümölcsből készült levek fermentálhatóságának vizsgálata különböző probiotikus baktériumokkal  Biomérnök Pócs Bence
 
Dr. Bujna Erika
Nguyen Duc Quang
 
TDK-00394 Paradicsomfajták sűrítmény gyártásra való alkalmasságának vizsgálata  Élelmiszertechnológia és műveletek Reichert Kornél
 
Dr. Máté Mónika Zsuzsanna
 
TDK-00396 Escherichia coli és Staphylococcus aureus illóolaj és antibiotikum rezisztenciájához hozzájáruló efflux mechanizmus  Biomérnök Jánosity Anna
 
Dr. Kiskó Gabriella
Anja Klančnik
Sonja Smole Možina
 
TDK-00398 Tejsavó alapú etanol előállítása rátáplálásos, vegyes kultúrás fermentációs technikák alkalmazásával  Élelmiszertechnológia és műveletek Kerepesi Veronika
 
Dr. Nguyen Duc Quang
Rezessyné dr. Szabó Judit
Farkas Csilla
 
TDK-00399 Legionella baktériumok feno- és genotípusos vizsgálata kórházi eredetű vízmintákból  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Szikora Péter András
 
Dr. Pomázi Andrea
 
TDK-00400 A Spar brand márkaasszociációs térképe Magyarországon  Élelmiszeripari gazdaságtan Bogacsevics Brigitta
 
Dr. Temesi Ágoston
 
TDK-00401 ABE-elegy pervaporációs szétválasztásának modellezése  Élelmiszertechnológia és műveletek Keresztessy Zsuzsa Orsolya
 
Dr. Márki Edit
 
    Találatok száma: 15    megjelenítve: 1 - 15