azonosító |
cím |
szekcó |
szerzõ(k) |
konzules(ek) |
|
|
|
|
|
TDK-00307 |
Csökkentett energiatartalmú cukrászati vajkrémek fejlesztése inulinnal, mint természetes állománykialakítóval |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Garzó Galatea |
Dr. Juhász Réka |
TDK-00308 |
Sajtok érés alatti állományváltozásának vizsgálata különböző roncsolásmentes és roncsolásos módszerekkel |
Műszaki, informatikai és méréstechnikai | Simon Natália |
Pásztorné dr. Huszár Klára Dr. Kaszab Tímea |
TDK-00309 |
Kísérletek zöldtea por és méz hozzáadásával probiotikus joghurt és jégkrém előállítására laktózhidrolizált tejből |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Bodor Tímea |
Juhászné dr. Román Mariann |
TDK-00310 |
Guggolóstól a nemzeti italig - Pálinkafogyasztási szokások nagy elemszámú fogyasztói felmérés tükrében |
Élelmiszeripari gazdaságtan | Szakos Dávid |
Dr. Kasza Gyula Bódi Barbara Szegedyné Fricz Ágnes |
TDK-00311 |
Rések a pajzson - Sörtermékekkel kapcsolatos fogyasztói szokások elemzése primer kutatások alapján |
Élelmiszeripari gazdaságtan | Bodolai Katalin Csilla |
Dr. Kasza Gyula Bódi Barbara Szegedyné Fricz Ágnes |
TDK-00312 |
Savanyú savó koncentrátum mennyiségének hatása tejfagylaltok reológiai jellemzőire |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Pósa Enikő |
Nyulasné Dr. Zeke Ildikó Csilla Juhász Réka |
TDK-00313 |
Nanoszűrő membránok jellemzése és kiválasztása laktóz besűrítéséhez |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Bojti Zsuzsanna |
Dr. Kovács Zoltán |
TDK-00314 |
Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása Listeria monocytogenes-sel fertőzött csökkentett sótartalmú sajtokra |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Benedek Krisztina Emőke |
Pásztorné dr. Huszár Klára Kiskó Gabriella |
TDK-00315 |
Xilo-oligoszacharid, egy új élelmiszer összetevő funkcionális tulajdonságai |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Penksza Péter |
Dr. Juhász Réka |
TDK-00318 |
Gombatermesztésben kártékony mikroorganizmusok élettevékenységének vizsgálata, illékony komponenseinek feltérképezése HS-SPME-GC-MS kapcsolt technikával |
Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás | Csordás Zsófia |
Dr. Fodor Péter Radványi Dalma |
TDK-00319 |
Nemzetközi élelmiszer-kereskedelmi hálózatok működése, szerkezeti átalakulása és sebezhetősége |
Élelmiszeripari gazdaságtan | Milkovics Mátyás Márton Pusztai Klaudia Szépfalvi Enikő |
Dr. Lakner Zoltán Dr. Jóźwiak Ákos |
TDK-00323 |
Eper aroma kifejlesztése, előállítsa és érzékszervi minősítése aromaanyagokból és természetes aromaanyagokból |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Pázmándi Melinda |
Dr. Somogyi László |
TDK-00324 |
A Camellia sinensis (L.) O. Kuntze és az Aspalathus linearis (Burm. f.) R. Dahlgren teacserjék mikrobióta összetételének és antioxidáns kapacitásának vizsgálata a fogyasztói ár összefüggésében |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Schvéder Eszter Sebő Julianna |
Dr. Papp Nóra Lehoczkiné Dr. Tornai Judit Stefanovitsné Dr. Bányai Éva |
TDK-00325 |
Kereskedelmi fitáz készítmények vizsgálata |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Kiss Kinga |
Dr. Bujna Erika Nguyen Duc Quang |
TDK-00326 |
Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés fehérjedenaturáló hatásának vizsgálata tojáslé esetében |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Danka Patrick |
Nyulasné Dr. Zeke Ildikó Csilla Friedrich László |
TDK-00327 |
Hús- és vérfehérjék nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatására bekövetkező változásainak vizsgálata |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Csehi Barbara |
Dr. Friedrich László Némethné Szerdahelyi Emőke |