TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0023




 
 

regisztrált dolgozatok 


    Találatok száma: 16    megjelenítve: 1 - 16

azonosító

cím

szekcó

szerzõ(k)

konzules(ek)
 
TDK-00307 Csökkentett energiatartalmú cukrászati vajkrémek fejlesztése inulinnal, mint természetes állománykialakítóval  Élelmiszertechnológia és műveletek Garzó Galatea
 
Dr. Juhász Réka
 
TDK-00308 Sajtok érés alatti állományváltozásának vizsgálata különböző roncsolásmentes és roncsolásos módszerekkel  Műszaki, informatikai és méréstechnikai Simon Natália
 
Pásztorné dr. Huszár Klára
Dr. Kaszab Tímea
 
TDK-00309 Kísérletek zöldtea por és méz hozzáadásával probiotikus joghurt és jégkrém előállítására laktózhidrolizált tejből  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Bodor Tímea
 
Juhászné dr. Román Mariann
 
TDK-00310 Guggolóstól a nemzeti italig - Pálinkafogyasztási szokások nagy elemszámú fogyasztói felmérés tükrében  Élelmiszeripari gazdaságtan Szakos Dávid
 
Dr. Kasza Gyula
Bódi Barbara
Szegedyné Fricz Ágnes
 
TDK-00311 Rések a pajzson - Sörtermékekkel kapcsolatos fogyasztói szokások elemzése primer kutatások alapján  Élelmiszeripari gazdaságtan Bodolai Katalin Csilla
 
Dr. Kasza Gyula
Bódi Barbara
Szegedyné Fricz Ágnes
 
TDK-00312 Savanyú savó koncentrátum mennyiségének hatása tejfagylaltok reológiai jellemzőire  Élelmiszertechnológia és műveletek Pósa Enikő
 
Nyulasné Dr. Zeke Ildikó Csilla
Juhász Réka
 
TDK-00313 Nanoszűrő membránok jellemzése és kiválasztása laktóz besűrítéséhez  Élelmiszertechnológia és műveletek Bojti Zsuzsanna
 
Dr. Kovács Zoltán
 
TDK-00314 Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása Listeria monocytogenes-sel fertőzött csökkentett sótartalmú sajtokra  Élelmiszertechnológia és műveletek Benedek Krisztina Emőke
 
Pásztorné dr. Huszár Klára
Kiskó Gabriella
 
TDK-00315 Xilo-oligoszacharid, egy új élelmiszer összetevő funkcionális tulajdonságai  Élelmiszertechnológia és műveletek Penksza Péter
 
Dr. Juhász Réka
 
TDK-00318 Gombatermesztésben kártékony mikroorganizmusok élettevékenységének vizsgálata, illékony komponenseinek feltérképezése HS-SPME-GC-MS kapcsolt technikával  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Csordás Zsófia
 
Dr. Fodor Péter
Radványi Dalma
 
TDK-00319 Nemzetközi élelmiszer-kereskedelmi hálózatok működése, szerkezeti átalakulása és sebezhetősége  Élelmiszeripari gazdaságtan Milkovics Mátyás Márton
Pusztai Klaudia
Szépfalvi Enikő
 
Dr. Lakner Zoltán
Dr. Jóźwiak Ákos
 
TDK-00323 Eper aroma kifejlesztése, előállítsa és érzékszervi minősítése aromaanyagokból és természetes aromaanyagokból  Élelmiszertechnológia és műveletek Pázmándi Melinda
 
Dr. Somogyi László
 
TDK-00324 A Camellia sinensis (L.) O. Kuntze és az Aspalathus linearis (Burm. f.) R. Dahlgren teacserjék mikrobióta összetételének és antioxidáns kapacitásának vizsgálata a fogyasztói ár összefüggésében  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Schvéder Eszter
Sebő Julianna
 
Dr. Papp Nóra
Lehoczkiné Dr. Tornai Judit
Stefanovitsné Dr. Bányai Éva
 
TDK-00325 Kereskedelmi fitáz készítmények vizsgálata  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Kiss Kinga
 
Dr. Bujna Erika
Nguyen Duc Quang
 
TDK-00326 Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés fehérjedenaturáló hatásának vizsgálata tojáslé esetében  Élelmiszertechnológia és műveletek Danka Patrick
 
Nyulasné Dr. Zeke Ildikó Csilla
Friedrich László
 
TDK-00327 Hús- és vérfehérjék nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatására bekövetkező változásainak vizsgálata  Élelmiszertechnológia és műveletek Csehi Barbara
 
Dr. Friedrich László
Némethné Szerdahelyi Emőke
 
    Találatok száma: 16    megjelenítve: 1 - 16