TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0023




 
 

regisztrált dolgozatok 


    Találatok száma: 17    megjelenítve: 1 - 17

azonosító

cím

szekcó

szerzõ(k)

konzules(ek)
 
TDK-00288 Szövetspecifikus in vitro permeabilitási modell kidolgozása  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Esső Katalin
 
Dr. Nguyen Duc Quang
Müller Judit
Dr. Balogh György Tibor
 
TDK-00289 Mérési és értékelési módszer kidolgozása ultrahangos állománymérésre  Műszaki, informatikai és méréstechnikai Kertész István
Tóth Ádám
 
Dr. Felföldi József
Dr. Kaszab Tímea
 
TDK-00290 Édesipari gesztenyekrém receptúrájának kifejlesztése  Élelmiszertechnológia és műveletek Kozma Eszter
 
Dr. Soós Anita
 
TDK-00291 Bioetanol előállítás lehetőségének tanulmányozása sörtörköly felhasználásával  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Krisán Ágnes Olga
 
Dr. Kun Szilárd
 
TDK-00292 A nem-Pseudomonas baktériumok szerepe a baromfihús romlási folyamatában  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Schmutz Márta
 
Dr. Belák Ágnes
 
TDK-00293 Megfelelő joghurt kultúra kiválasztása alacsony zsírtartalmú, mTG enzimmel kezelt joghurt előállításához  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Vona Zsolt
 
Darnay Lívia
Koncz Kálmánné
 
TDK-00295 Shewanella baktériumok szubsztrátum hasznosításának és szaporodáskinetikájának vizsgálata  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Bárány Nándor
 
Dr. Nguyen Duc Quang
Szöllösi Attila
 
TDK-00296 Frankfurti virsli sótartalmának csökkentése mikrobiális transzglutamináz enzimmel  Élelmiszertechnológia és műveletek Dankovics Adrienn
 
Darnay Lívia
 
TDK-00297 Tojásfehérje-lé hőkezelése fehérjebontó enzimes kezelés után  Élelmiszertechnológia és műveletek Elek Odett
 
Dr. Friedrich László
 
TDK-00298 Műveleti paraméterek hatása nagy hidrosztatikus nyomással kezelt bogyósgyümölcs-pürék illékony komponenseire  Élelmiszertechnológia és műveletek Farkas Valér
 
Dr. Dalmadi István
 
TDK-00299 Szilárdfázisú extrakciós minta-előkészítés polifenolok HPLC-UV vizsgálatához  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Molnár Petra Andrea
 
Dr. Abrankó László
 
TDK-00300 Thermomyces lanuginosus törzsek xilanáz aktivitásának vizsgálata szubmerz és szilárd fázisú fermentációk során  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Bors Márton
 
Dr. Bujna Erika
 
TDK-00301 Alfa-galaktozidos kötés bonthatóságának vizsgálata Bifidobacterium eredetű fehérjével  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Pencz Noémi Kinga
 
Rezessyné dr. Szabó Judit
Havas Petra
Styevkó Gabriella
 
TDK-00302 Listeria fajok szaporodásának detektálása automata redox-potenciál mérő berendezéssel  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Sárkány Dorottya
 
Dr. Kiskó Gabriella
Engelhardt Tekla
 
TDK-00304 Termékoptimalizálás Penalty Analysis módszerével  Élelmiszertechnológia és műveletek Tompos Barbara
 
Dr. Somogyi László
Gere Attila
 
TDK-00305 A fogyasztói magatartás vizsgálata adatbányászati eljárások alkalmazásával  Élelmiszeripari gazdaságtan Csurka Tamás
 
Dr. Lakner Zoltán
Fehér Orsolya
 
TDK-00306 Élelmiszerfogyasztói magatartás a közösségi média tükrében  Élelmiszeripari gazdaságtan Horváth Ádám
 
Dr. Fehér Orsolya
 
    Találatok száma: 17    megjelenítve: 1 - 17