azonosító |
cím |
szekcó |
szerzõ(k) |
konzules(ek) |
|
|
|
|
|
TDK-00288 |
Szövetspecifikus in vitro permeabilitási modell kidolgozása |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Esső Katalin |
Dr. Nguyen Duc Quang Müller Judit Dr. Balogh György Tibor |
TDK-00289 |
Mérési és értékelési módszer kidolgozása ultrahangos állománymérésre |
Műszaki, informatikai és méréstechnikai | Kertész István Tóth Ádám |
Dr. Felföldi József Dr. Kaszab Tímea |
TDK-00290 |
Édesipari gesztenyekrém receptúrájának kifejlesztése |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Kozma Eszter |
Dr. Soós Anita |
TDK-00291 |
Bioetanol előállítás lehetőségének tanulmányozása sörtörköly felhasználásával |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Krisán Ágnes Olga |
Dr. Kun Szilárd |
TDK-00292 |
A nem-Pseudomonas baktériumok szerepe a baromfihús romlási folyamatában |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Schmutz Márta |
Dr. Belák Ágnes |
TDK-00293 |
Megfelelő joghurt kultúra kiválasztása alacsony zsírtartalmú, mTG enzimmel kezelt joghurt előállításához |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Vona Zsolt |
Darnay Lívia Koncz Kálmánné |
TDK-00295 |
Shewanella baktériumok szubsztrátum hasznosításának és szaporodáskinetikájának vizsgálata |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Bárány Nándor |
Dr. Nguyen Duc Quang Szöllösi Attila |
TDK-00296 |
Frankfurti virsli sótartalmának csökkentése mikrobiális transzglutamináz enzimmel |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Dankovics Adrienn |
Darnay Lívia |
TDK-00297 |
Tojásfehérje-lé hőkezelése fehérjebontó enzimes kezelés után |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Elek Odett |
Dr. Friedrich László |
TDK-00298 |
Műveleti paraméterek hatása nagy hidrosztatikus nyomással kezelt bogyósgyümölcs-pürék illékony komponenseire |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Farkas Valér |
Dr. Dalmadi István |
TDK-00299 |
Szilárdfázisú extrakciós minta-előkészítés polifenolok HPLC-UV vizsgálatához |
Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás | Molnár Petra Andrea |
Dr. Abrankó László |
TDK-00300 |
Thermomyces lanuginosus törzsek xilanáz aktivitásának vizsgálata szubmerz és szilárd fázisú fermentációk során |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Bors Márton |
Dr. Bujna Erika |
TDK-00301 |
Alfa-galaktozidos kötés bonthatóságának vizsgálata Bifidobacterium eredetű fehérjével |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Pencz Noémi Kinga |
Rezessyné dr. Szabó Judit Havas Petra Styevkó Gabriella |
TDK-00302 |
Listeria fajok szaporodásának detektálása automata redox-potenciál mérő berendezéssel |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Sárkány Dorottya |
Dr. Kiskó Gabriella Engelhardt Tekla |
TDK-00304 |
Termékoptimalizálás Penalty Analysis módszerével |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Tompos Barbara |
Dr. Somogyi László Gere Attila |
TDK-00305 |
A fogyasztói magatartás vizsgálata adatbányászati eljárások alkalmazásával |
Élelmiszeripari gazdaságtan | Csurka Tamás |
Dr. Lakner Zoltán Fehér Orsolya |
TDK-00306 |
Élelmiszerfogyasztói magatartás a közösségi média tükrében |
Élelmiszeripari gazdaságtan | Horváth Ádám |
Dr. Fehér Orsolya |