TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0023




 
 

regisztrált dolgozatok 


    Találatok száma: 17    megjelenítve: 1 - 17

azonosító

cím

szekcó

szerzõ(k)

konzules(ek)
 
TDK-00235 Trappista sajt érésének gyorsítása nagy hidrosztatikus nyomású kezeléssel  Élelmiszertechnológia és műveletek Krassóy Mónika
 
Pásztorné dr. Huszár Klára
Zsomné Dr. Muha Viktória
 
TDK-00238 Kukorica mikobiótája és mikotoxin szennyezettsége hazánkban  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Török Orsolya
 
Mohácsiné dr. Farkas Csilla
 
TDK-00239 Aeribacillus pallidus fertőtlenítő szerekkel szembeni rezisztenciájának vizsgálata  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Hladicekova Natalia
 
Dr. Kiskó Gabriella
 
TDK-00240 Aspergillus eredetű fitáz enzim szubmerz fermentációja  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Kukovics Ferenc
 
Dr. Bujna Erika
 
TDK-00241 Savanyú savó koncentrátum hatása tejfagylaltok minőségére  Élelmiszertechnológia és műveletek Vajda Ágnes
 
Nyulasné Dr. Zeke Ildikó Csilla
Juhász Réka
 
TDK-00243 Gumicukor reológiai modelljei  Műszaki, informatikai és méréstechnikai Krisán Ágnes Olga
 
Dr. Vozáry Eszter
 
TDK-00244 Listeria monocytogenes törzsek gátlásának vizsgálata hatásfelület analízissel  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Hóbor Ilka
 
Dr. Kiskó Gabriella
Nguyen Duc Quang
 
TDK-00245 Glutamát, Na-laktát, pH és NaCl kombinált hatásának vizsgálata a Listeria monocytogenes növekedésére  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Pivarcsi Edina
 
Dr. Nguyen Duc Quang
Kiskó Gabriella
 
TDK-00246 Természetes antimikrobás anyagok hatása E. coli és E. coli O157 törzsekre  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Fodor Zsuzsanna
 
Dr. Kiskó Gabriella
 
TDK-00247 Magas antioxidáns tartalmú extraktum előállítása fekete bodza (Sambucus nigra) törkölyből  Élelmiszertechnológia és műveletek Radványi Dalma
 
Dr. Juhász Réka
 
TDK-00248 Aktív ultrahang hatásának vizsgálata a marhahús enzimrendszerére  Élelmiszertechnológia és műveletek Perendi Endre Péter
 
Dr. Vén Csilla
 
TDK-00249 Csicsókaliszt mint természetes állománykialakító  Élelmiszertechnológia és műveletek Penksza Péter
 
Dr. Juhász Réka
Barta József
 
TDK-00250 Gluténmentes sörök gyártástechnológiájának kidolgozása félüzemi körülmények között  Élelmiszertechnológia és műveletek Sebestyén Anett
 
Kiss Zsuzsanna
 
TDK-00251 Bio alakor söripari felhasználhatóságának vizsgálása  Élelmiszertechnológia és műveletek Varga Áron
 
Hegyesné dr. Vecseri Beáta
Fogarasi Attila Levente
 
TDK-00252 Vegyes kultúrás inulin fermentáció hatékonyságának növelése  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Farkas Csilla
 
Dr. Nguyen Duc Quang
 
TDK-00253 Búzalisztből készült kenyér rosttartalmának növelése inulin adagolásával  Élelmiszertechnológia és műveletek Sárosi Réka
 
Kóczánné dr. Manninger Kata
Szakács László
 
TDK-00254 Hitelesség és bizalom a magyar élelmiszerláncban: Egy primer kvantitatív fogyasztói kutatás tapasztalatai  Élelmiszeripari gazdaságtan Bódi Barbara
 
Dr. Kasza Gyula
 
    Találatok száma: 17    megjelenítve: 1 - 17