TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0023




 
 

regisztrált dolgozatok 


    Találatok száma: 28    megjelenítve: 1 - 28

azonosító

cím

szekcó

szerzõ(k)

konzules(ek)
 
TDK-00256 Rátáplálásos technika alkalmazása az inulin alapú etanol előállításában  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Dénes Kálmán
 
Dr. Nguyen Duc Quang
 
TDK-00257 Különböző termőhelyről származó Kadarka borok illó komponenseinek vizsgálata GC-MS módszerrel  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Palotai Tímea
 
Dr. Korány Kornél
Csóka Mariann
 
TDK-00258 Fűszeres, mascarpone krémsajttal töltött tejcsokoládé desszert termékfejlesztése  Élelmiszertechnológia és műveletek Fehér Annamária
Furulyás Diána
 
Dr. Somogyi László
 
TDK-00260 Botritizálódási folyamatok vizsgálata az Egri borvidéken  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Kaló Júlia
 
Dr. Pomázi Andrea
Dr. Váczy Kálmán Zoltán
 
TDK-00262 Pirospaprika, az ismeretlen hungarikum  Élelmiszeripari gazdaságtan Szakos Dávid
 
Dr. Kasza Gyula
 
TDK-00263 Gluténmentes száraztészták vízolható antioxidáns kapacitásának emelése tökmagliszt felhasználásával  Élelmiszertechnológia és műveletek Tóth Marcell
 
dr. Szedljak Ildikó Judit
Szántainé Dr. Kőhegyi Katalin
 
TDK-00265 Csomagolás és innováció - esettanulmány az instant levesek magyarországi piacán  Élelmiszeripari gazdaságtan Bojti Zsuzsanna
 
Dr. Lakner Zoltán
Monspartné dr. Sényi Judit
 
TDK-00266 Elektronikus nyelv alkalmazása különböző borvidékekről származó borok összehasonlítására  Műszaki, informatikai és méréstechnikai Soós János
 
Dr. Fekete András
Kovács Zoltán
 
TDK-00267 Nagy hidrosztatikus nyomással kezelt szamócalé antocianin tartalom változásának vizsgálata  Élelmiszertechnológia és műveletek Salamon Bertold
 
Dr. Dalmadi István
 
TDK-00268 Vörösbor sűrítmények tárolásának vizsgálata  Élelmiszertechnológia és műveletek Verasztó Balázs
 
Dr. Bánvölgyi Szilvia
 
TDK-00269 Pectinex ultra enzimkészítmény transzglikozil aktivitásának vizsgálata  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Styevkó Csilla
 
Dr. Nguyen Duc Quang
Styevkó Gabriella
 
TDK-00270 Vegyes kultúrák alkalmazhatóságának tanulmányozása különleges sörök előállítása céljából  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Joó Áron
 
Dr. Kun Szilárd
 
TDK-00271 A magyar élelmiszergazdaság társadalmi-gazdasági környezete és a versenyképességére ható makrotényezők a nemzetközi összehasonlítások tükrében  Élelmiszeripari gazdaságtan Selyem Réka
 
Dr. Lakner Zoltán
 
TDK-00272 Biotechnológiai innovációk a társadalom tükrében  Élelmiszeripari gazdaságtan Bodolai Katalin Csilla
 
Dr. Lakner Zoltán
Kasza Gyula
 
TDK-00273 Friss húsok eltarthatóságának növelése nagy hidrosztatikai nyomás alkalmazásával  Élelmiszertechnológia és műveletek Somorai Lilla
 
Dr. Friedrich László
 
TDK-00274 Tyúktojás minőségvizsgálata akusztikus módszerrel  Műszaki, informatikai és méréstechnikai Balog Krisztina
 
Zsomné dr. Muha Viktória
Felföldi József
 
TDK-00275 Nagy hidrosztatikai nyomású tartósítási eljárás hatása húskészítmény-modellanyag jellemzőire  Élelmiszertechnológia és műveletek Ámon Balázs
 
Dr. Friedrich László
 
TDK-00276 Egy gyakran használt peszticid, a fenhexamid hatásának vizsgálata probiotikus Lactobacillus törzsekre  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Békefi Eszter
 
Dr. Dernovics Mihály
Bujna Erika
 
TDK-00277 Besugárzott élelmiszerek tárolás alatti változásainak vizsgálata  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Deák Bernadett
 
Nyirő-Fekete Brigitta
Mohácsiné Dr. Farkas Csilla
 
TDK-00278 Sajtok fagyasztása különböző módszerekkel  Élelmiszertechnológia és műveletek Nagy Dorka
 
Nyulasné Dr. Zeke Ildikó Csilla
Pásztorné Huszár Klára
 
TDK-00279 Keserű íz elemzése elektronikus nyelvvel kávékon és modelloldatokon  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Kozits Szabina
 
Dr. Fekete András
Kovács Zoltán
 
TDK-00280 Íz szenzorok hőmérséklet függésének vizsgálata és korrekciója  Műszaki, informatikai és méréstechnikai Nagy Ádám György
 
Dr. Fekete András
Szöllősi Dániel
 
TDK-00281 Pácolt hústermékek sótartalmának mérése impedanciaméréssel  Műszaki, informatikai és méréstechnikai Kaltenecker Péter
 
Dr. Vozáry Eszter
Friedrich László
 
TDK-00283 Hagyományos és bio málnalé szűrhetőségének összehasonlítása  Élelmiszertechnológia és műveletek Kovács Alexandra
 
Békássyné Dr. Molnár Erika
Molnár Zsuzsanna
 
TDK-00284 Pervaporáció alkalmazása ananász aromakomponensek dúsítására  Élelmiszertechnológia és műveletek Poráczki Anna
 
Dr. Márki Edit
Hornyákné Holczman Ágnes Nikolett
 
TDK-00285 Membrántechnikai alkalmazás első lépése tejsavó újrahasznosítására  Élelmiszertechnológia és műveletek Kohány Zsuzsanna
 
Dr. Bánvölgyi Szilvia
Dr. Fogarassy Eszter
 
TDK-00286 α-galaktozidáz enzim termelés fokozása galaktomannán szubsztrátumon  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Györki Darinka
 
Rezessyné dr. Szabó Judit
 
TDK-00287 Szójatej bifidobaktériumokkal történő fermentálhatóságának vizsgálata  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Deli Viktória
 
Rezessyné dr. Szabó Judit
Adányiné Dr. Kisbocskói Nóra
 
    Találatok száma: 28    megjelenítve: 1 - 28