TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0023




 
 

regisztrált dolgozatok 


    Találatok száma: 18    megjelenítve: 1 - 18

azonosító

cím

szekcó

szerzõ(k)

konzules(ek)
 
TDK-00216 Az élelmiszerjog hungarikumai: A Hungarikum-törvény, a dátum-jelölésről szóló rendeletmódosítás és a kétszintű élelmiszerkönyvi szabályozás társadalmi fogadtatása kvantitatív kutatás alapján  Élelmiszermérnöki Kispál Judit
 

Kasza Gyula
 
TDK-00217 Omega-3 zsírsavval dúsított tejtermékek előállításának vizsgálata  Élelmiszermérnöki Simon Zsolt András
Horváth Hajnal
 

Koncz Kálmánné
Pásztorné dr. Huszár Klára
 
TDK-00218 Szövetkezetek itthon és Costa Rica-ban  Élelmiszermérnöki Magó Mónika
 

Fehér Orsolya
 
TDK-00219 Növényolajok minőségváltozása ismételt sütés hatására  Élelmiszermérnöki Gimesi Orsolya
 

Somogyi László
 
TDK-00220 Zsírkeverékek szilárdzsír tartalmának matematikai modellje  Élelmiszermérnöki Pecznyik Csilla
 

Somogyi László
 
TDK-00221 Oltótenyészet előállítási technológia kidolgozása fitáz enzim fermentációhoz  Élelmiszermérnöki Siklodi Cecília
 

Bujna Erika
 
TDK-00222 Hűtött és fagyasztott élelmiszerek hőmérsékletváltozásának nyomonkövetése  Élelmiszermérnöki Tóth Kristóf
Lengyel Anita
 

Balla CSaba
Friedrich László Ferenc
 
TDK-00223 Sajt analógok gyártástechnológiájának fejlesztési lehetőségei  Élelmiszermérnöki Krassóy Mónika
 

Pásztorné dr. Huszár Klára
 
TDK-00224 A tojáshéjpor, mint Ca forrás a káposztatermesztésben  Élelmiszermérnöki Kun Zsanett
 

Németh Csaba
Dalmadi István
 
TDK-00225 Fitáz enzim optimális működési körülményeinak és katalitikus tulajdonságainak vizsgálata  Élelmiszermérnöki Varga Emese
 

Bujna Erika
 
TDK-00226 Kevert kultúrák alkalmazása a csicsóka alapú bioetanol előállításának fokozására  Élelmiszermérnöki Dénes Kálmán
 

Nguyen Duc Quang
 
TDK-00227 Laboratóriumi méretű folytonos etanol termelés optimálása  Élelmiszermérnöki Gurin Gergő
 

Nguyen Duc Quang
 
TDK-00228 Joghurtok táplálkozás-élettani értékének növelése természetes rostanyagok segítségével  Élelmiszermérnöki Kozits Szabina
 

Koncz Kálmánné
 
TDK-00229 Inulin technológiai és funkcionális tulajdonságainak értékelése édesipari töltelékkrém fejlesztéséhez  Élelmiszermérnöki Szöllősi Attila
 

Kun Szilárd
Badakné dr. Kerti Katalin
 
TDK-00230 Élelmiszerreklámok elemzése egy női magazin 1989-től napjainkig megjelent példányszámainak tükrében  Élelmiszermérnöki Cziráki Kata
 

Fehér Orsolya
 
TDK-00231 A libatömés társadalmi megítélése  Élelmiszermérnöki Kovács Adrienn
 

Lakner Zoltán
Kasza Gyula
 
TDK-00232 Feldolgozás, munkahelyteremtés, szolgáltatás: a kis és közepes méretű élelmiszeripari vállalatok helyzete és stratégiái  Élelmiszermérnöki Volosinovszki Mihály
 

Lakner Zoltán, Balla Csaba
 
TDK-00233 A televíziós reklámok hatása a táplálkozásunkra, szerepe az evés-, és testképzavarok kialakulásában  Élelmiszermérnöki Oláh Ibolya
 

Lakner Zoltán
 
    Találatok száma: 18    megjelenítve: 1 - 18