TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0023




 
 

regisztrált dolgozatok 


    Találatok száma: 29    megjelenítve: 1 - 29

azonosító

cím

szekcó

szerzõ(k)

konzules(ek)
 
TDK-00010 Vörösborok színanyagainak változása hordós és acéltartályos érlelés során  Alkalmazott biotechnológia és élelmiszerbiztonság Polgár Edit
 

Kállay Miklós
Leskó Annamária
 
TDK-00188 Cirokból kiinduló malátázási és cefrézési technológiák kidolgozása gluténmentes sör előállításához  Alkalmazott biotechnológia és élelmiszerbiztonság Albert Krisztina
 

Kiss Zsuzsanna
 
TDK-00189 Élelmiszer romlási folyamatokból izolált Candida zeylanoides törzsek lipáz termelése  Alkalmazott biotechnológia és élelmiszerbiztonság Bajcsi Nikolett
 

Maráz Anna
Vladimir Mrša
Belák Ágnes
Renata Teparić
 
TDK-00190 Probiotikus készítmény előállítására szánt bifidobaktériumok antibiotikum érzékenységének vizsgálata  Alkalmazott biotechnológia és élelmiszerbiztonság Berkics Adrienn
 

Bruno Biavati
Diana Di Gioia
Cecilia Santini
 
TDK-00191 Száraztészták koleszterintartalmának meghatározása  Élelmiszerkémia és táplálkozástudomány Egressy-Molnár Orsolya
 

Jókainé Dr. Szatura Zsuzsanna
 
TDK-00192 Hőmérséklet hatása modell oldatok és almalevek elektronikus nyelvvel mért eredményeire  Élelmiszertechnológia és műszaki Szöllősi Dániel
 

Fekete András
Kovács Zoltán
 
TDK-00193 Kézműves vörösborok vizsgálata az Egri Borvidéken, analitikai és érzékszervi mérések alapján  Alkalmazott biotechnológia és élelmiszerbiztonság Kaló Júlia
 

Kállay Miklós
Nyitrainé Sárdy Diána
 
TDK-00194 Bifidobacterium lactis eredetű α-galaktozidáz enzimpreparátumok előállítása és rögzítése  Alkalmazott biotechnológia és élelmiszerbiztonság Németh Anikó
 

Rezessyné Dr. Szabó Judit
 
TDK-00195 Tartósítószerek hatása a tojásfehérje-lé hőérzékenységére  Élelmiszerkémia és táplálkozástudomány Drobecz Árpád
 

Friedrich László
Németh Csaba
 
TDK-00196 Penicillium expansum és Botrytis cinerea okozta gyümölcsromlás előrejelzésének lehetőségei illékony komponenseik meghatározásával  Élelmiszerkémia és táplálkozástudomány Ender Ágnes
 

Pomázi Andrea
Sági-Kiss Virág
 
TDK-00197 Multirezisztens alma fajtajelöltek szárításra való alkalmasságának vizsgálata  Élelmiszertechnológia és műszaki Fekete Henrietta
 

Nótin Beatrix
Stégerné Máté Mónika
 
TDK-00198 Finomseprőn tartás hatása Chardonnay borok biogénamin-összetételére  Alkalmazott biotechnológia és élelmiszerbiztonság Jobbágy Katalin
 

Nyitrainé Sárdy Diána
 
TDK-00199 Feldolgozási technológia hatása a tojásfehérje-termékekre  Élelmiszertechnológia és műszaki Kónya Annamária
 

Németh Csaba
 
TDK-00200 Sajtok zsír-és fehérjetartalmának meghatározása FT-NIR spektroszkópiával  Élelmiszerkémia és táplálkozástudomány Lénárt József
 

Dernovics Mihály
Fodor Marietta
 
TDK-00201 Édes- és savanyú tejsavó besűrítése és ásványianyag-tartalmának csökkentése nanoszűréssel  Élelmiszertechnológia és műszaki Matics Anita
 

Román András
Vatai Gyula
 
TDK-00202 Püré alapú gyümölcstermékek kialakítása 3-6 éves korosztály számára  Élelmiszerkémia és táplálkozástudomány Ménesi Lilla Magdolna
 

Nótin Beatrix
Barta József
 
TDK-00203 Multispektrális módszer fejlesztése vákuumcsomagolt marhahátszín vizsgálatára  Élelmiszerkémia és táplálkozástudomány Millner Márk
 

Firtha Ferenc
Friedrich László
 
TDK-00204 Különböző kajszifajták antioxidánshatásáért felelős molekulák feltérképezése  Élelmiszerkémia és táplálkozástudomány Nagy Ádám
 

Abrankó László
Hegedűs Attila
 
TDK-00205 Vagdalthús konzervek minőségi problémáinak vizsgálata  Élelmiszertechnológia és műszaki Nagy Marietta
 

Juhász Réka
 
TDK-00206 Tojásfehérje lében kíméletes hőntartás során bekövetkező változások vizsgálata NIR és DSC módszerrel  Élelmiszerkémia és táplálkozástudomány Pataki Ádám Gábor
 

Friedrich László
Németh Csaba
 
TDK-00207 Tojásfehérje habok stabilitásának növelése  Élelmiszertechnológia és műszaki Radványi Dalma
 

Juhász Réka
 
TDK-00208 A szőlőbor és különböző gyümölcsborok illatkapcsolatának GC-MS vizsgálata  Élelmiszerkémia és táplálkozástudomány Szabados Dorina
Fekete Dóra
 

Korány Kornél
Csóka Mariann
 
TDK-00209 Vajkrémek vizsgálata különböző állománymérési módszerekkel  Élelmiszertechnológia és műszaki Szekrényes Anikó
 

Juhász Réka
Zeke Ildikó
 
TDK-00210 A bepárlás hatása a meggyfajták antioxidáns hatású vegyületeinek alakulására  Élelmiszerkémia és táplálkozástudomány Werli Adrienn
 

Stégerné Máté Mónika
 
TDK-00211 Hagyományos és multirezisztens almafajtákból készült pürék vizsgálata  Élelmiszertechnológia és műszaki Wittner Ágnes
 

Nótin Beatrix
Barta József
 
TDK-00212 Szín szerint válogató modell gépsor automatizálása  Élelmiszertechnológia és műszaki Dénes Lajos Dénes
 

Fekete András
Gillay Zoltán
 
TDK-00213 Tej és tejszín homogénezése hagyományos és szűkítőbetétes technikával  Élelmiszertechnológia és műszaki Hajdu Zita Emília
 

Sebastian Karasch
Ulrich Kulozik
Koncz Kálmánné
 
TDK-00214 Linom olajjal (omega-3 zsírsavval) dúsított vajkészítmények előállíthatóságának lehetősége  Élelmiszerkémia és táplálkozástudomány Simon Zsolt András
 

Koncz Kálmánné
Pásztorné Huszár Klára
 
TDK-00215 Joghurtok kísérleti előállítása növényi fehérjék segítségével és táplálkozás-élettani értékének növelése természetes rostanyagokkal  Alkalmazott biotechnológia és élelmiszerbiztonság Kozits Szabina
 

Koncz Kálmánné
 
    Találatok száma: 29    megjelenítve: 1 - 29