azonosító |
cím |
szekcó |
szerzõ(k) |
konzules(ek) |
|
|
|
|
|
TDK-00440 |
Thermomyces lanuginosus eredetű L-aszparagináz enzim termelése, kinyerése és tisztítása |
Biomérnök | Horváth Ármin |
Dr. Nguyen Duc Quang Bujna Erika |
TDK-00441 |
Az élesztőkivonat hatása gyümölcslevek vegyes kultúrás fermentációjára |
Biomérnök | Schmidt Noémi |
Dr. Bujna Erika Dr. Nguyen Duc Quang |
TDK-00442 |
Bifidobacterium-ok fitáz termelésének vizsgálata gabona alapú nyersanyagokban |
Biomérnök | Koósz Violetta Bernadett |
Dr. Bujna Erika |
TDK-00443 |
Candida zemplinina (syn. Starmerella bacillaris) törzsek cukor toleranciájának vizsgálata borászati körülmények között |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Kormos Vivien |
Dr. Magyar Ildikó Dr. Nagy Edina Szandra |
TDK-00444 |
Savanyú káposzta erjesztése probiotikus, vegyes kultúrákkal |
Biomérnök | Steurer Dóra |
Dr. Kun Szilárd |
TDK-00445 |
Különböző tulajdonságú mákőrlemények hatása a fehér csokoládé reológiai tulajdonságaira |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Zay Katalin |
Dr. Somogyi László Dr. Soós Anita |
TDK-00446 |
Nem-tuberkulotikus Mycobacterium törzsek kimutatása hálózati vizekből |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Törös Anna |
Dr. Pomázi Andrea Róka Eszter |
TDK-00447 |
Sanger szekvenálás alapú molekuláris diagnosztikai módszer fejlesztése archivált tumorszöveti mintákon |
Biomérnök | Komporday Linda |
Dr. Nagy Edina Szandra Dr. Várkondi Edit |
TDK-00448 |
Vízvizsgálat bakteriológiai és vízminőségi szempontból |
Biomérnök | Nagy Rebeka |
Dr. Nagy Edina Szandra Kondor Éva |
TDK-00449 |
Badacsonyi borvidékről származó, nem Saccharomyces nemzetségbe tartozó élesztőfajok izolálása, karakterizálása és azonosítása |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Heizer Bálint |
Dr. Pomázi Andrea Gerőcs Annamária Dr. Olasz Ferenc |
TDK-00450 |
Modell kísérletek a nyomtatott papír festékanyag tartalmának eltávolítására és az erjesztés hatékonyságának növelésére |
Biomérnök | Balla Noémi Szonja |
Farkas Csilla Dr. Nguyen Duc Quang |
TDK-00451 |
A vörös áfonya antioxidáns kapacitásának és antibakteriális hatásának jellemzése |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Tóth Eszter |
Dr. Kovács Monika Stefanovitsné Dr. Bányai Éva |