azonosító |
cím |
szekcó |
szerzõ(k) |
konzules(ek) |
|
|
|
|
|
TDK-00252 |
Vegyes kultúrás inulin fermentáció hatékonyságának növelése |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Farkas Csilla |
Dr. Nguyen Duc Quang |
TDK-00235 |
Trappista sajt érésének gyorsítása nagy hidrosztatikus nyomású kezeléssel |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Krassóy Mónika |
Pásztorné dr. Huszár Klára Zsomné Dr. Muha Viktória |
TDK-00246 |
Természetes antimikrobás anyagok hatása E. coli és E. coli O157 törzsekre |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Fodor Zsuzsanna |
Dr. Kiskó Gabriella |
TDK-00241 |
Savanyú savó koncentrátum hatása tejfagylaltok minőségére |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Vajda Ágnes |
Nyulasné Dr. Zeke Ildikó Csilla Juhász Réka |
TDK-00247 |
Magas antioxidáns tartalmú extraktum előállítása fekete bodza (Sambucus nigra) törkölyből |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Radványi Dalma |
Dr. Juhász Réka |
TDK-00244 |
Listeria monocytogenes törzsek gátlásának vizsgálata hatásfelület analízissel |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Hóbor Ilka |
Dr. Kiskó Gabriella Nguyen Duc Quang |
TDK-00238 |
Kukorica mikobiótája és mikotoxin szennyezettsége hazánkban |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Török Orsolya |
Mohácsiné dr. Farkas Csilla |
TDK-00254 |
Hitelesség és bizalom a magyar élelmiszerláncban: Egy primer kvantitatív fogyasztói kutatás tapasztalatai |
Élelmiszeripari gazdaságtan | Bódi Barbara |
Dr. Kasza Gyula |
TDK-00243 |
Gumicukor reológiai modelljei |
Műszaki, informatikai és méréstechnikai | Krisán Ágnes Olga |
Dr. Vozáry Eszter |
TDK-00250 |
Gluténmentes sörök gyártástechnológiájának kidolgozása félüzemi körülmények között |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Sebestyén Anett |
Kiss Zsuzsanna |
TDK-00245 |
Glutamát, Na-laktát, pH és NaCl kombinált hatásának vizsgálata a Listeria monocytogenes növekedésére |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Pivarcsi Edina |
Dr. Nguyen Duc Quang Kiskó Gabriella |
TDK-00249 |
Csicsókaliszt mint természetes állománykialakító |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Penksza Péter |
Dr. Juhász Réka Barta József |
TDK-00253 |
Búzalisztből készült kenyér rosttartalmának növelése inulin adagolásával |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Sárosi Réka |
Kóczánné dr. Manninger Kata Szakács László |
TDK-00251 |
Bio alakor söripari felhasználhatóságának vizsgálása |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Varga Áron |
Hegyesné dr. Vecseri Beáta Fogarasi Attila Levente |
TDK-00240 |
Aspergillus eredetű fitáz enzim szubmerz fermentációja |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Kukovics Ferenc |
Dr. Bujna Erika |
TDK-00248 |
Aktív ultrahang hatásának vizsgálata a marhahús enzimrendszerére |
Élelmiszertechnológia és műveletek | Perendi Endre Péter |
Dr. Vén Csilla |
TDK-00239 |
Aeribacillus pallidus fertőtlenítő szerekkel szembeni rezisztenciájának vizsgálata |
Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság | Hladicekova Natalia |
Dr. Kiskó Gabriella |