TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0023




 
 

regisztrált dolgozatok 


    Találatok száma: 27    megjelenítve: 1 - 27

azonosító

cím

szekcó

szerzõ(k)

konzules(ek)
 
TDK-00370 Oligoszacharid szintézis vizsgálata Bifidobacterium eredetű α-galaktozidázzal  Biomérnök Andrási Dániel
 
Dr. Styevkó Gabriella
Bujna Erika
 
TDK-00372 Ipari fitázkészítmény biokonverziós profiljának vizsgálata  Biomérnök Bauer Zita
 
Dr. Bujna Erika
Dr. Nguyen Duc Quang
 
TDK-00371 Vegyes kultúrák alkalmazhatósága a búzakorpa biológiai feltárásában  Biomérnök Bedő Soma
 
Dr. Nguyen Duc Quang
Rezessyné Dr. Szabó Judit
Farkas Csilla
 
TDK-00364 Kazein mikrokapszulák készítése és vizsgálata  Biomérnök Csupor Barbara
 
Dr. Bujna Erika
Dr. Keresztes Zsófia
Dr. Szabó Tamás
Orosz Eszter
 
TDK-00354 Kisüzemi és kézműves sörök beltartalmi értékeinek vizsgálata  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Czura Bence
 
Stefanovitsné dr. Bányai Éva
Papp Nóra
Hegyesné dr. Vecseri Beáta
 
TDK-00363 A Szamos Marcipán Kft. új termékének vizsgálata- áthidalhatók a generációs különbségek?  Élelmiszeripari gazdaságtan Deák Nóra Anna
 
Dr. Fehér Orsolya
 
TDK-00376 Néhány gyümölcslé fermentálhatóságának vizsgálata probiotikus baktériumokkal  Biomérnök Farkas Nikoletta Annamária
 
Dr. Bujna Erika
Dr. Nguyen duc Quang
 
TDK-00373 Növényi és mikrobiális fitáz enzimek jellemzése és katalitikus tulajdonságaik vizsgálata  Biomérnök Géczi László
 
Dr. Bujna Erika
Dr. Nguyen Duc Quang
 
TDK-00379 Különböző Lactobacillus törzsek prebiotikum hasznosító képességének vizsgálata  Biomérnök   Dr. Bujna Erika
Dr. Nguyen Duc Quang
 
TDK-00367 Tojásfehérje alapú puding jellegű termékek fejlesztése  Élelmiszertechnológia és műveletek Hufnágel Dóra
 
Nyulasné Dr. Zeke Ildikó Csilla
 
TDK-00380 Karvakrol és P-cimen illóolajok antimikrobás hatásának vizsgálata automata szaporodást detektáló műszerekkel  Biomérnök Jánosity Anna
 
Dr. Kiskó Gabriella
 
TDK-00359 Különböző tápközegre oltott Trichoderma aggressivum anyagcseretermékeinek meghatározása HS-SPME-GC-MS technikával  Biomérnök Juhász Loretta
 
Jókainé dr. Szatura Zsuzsa
Radványi Dalma
 
TDK-00350 Fűszeres-mézes krémmel töltött desszert termékfejlesztése  Élelmiszertechnológia és műveletek Kalla Krisztina
 
Dr. Soós Anita
 
TDK-00362 A zabliszt piaci lehetőségei hazánkban és hatása a kakaós csiga élettani tulajdonságaira, mint funkcionális élelmiszer alapanyag  Élelmiszertechnológia és műveletek Klein Dalma
 
Kóczánné dr. Manninger Kata
Dr. Temesi Ágoston
 
TDK-00368 Hazai kereskedelmi forgalomban kapható sörök folsav-, polifenol-tartalmának, antioxidáns-aktivitásának és színkarakterisztikájának jellemzése  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Koren Dániel
 
Dr. Kun-Farkas Gabriella
Orbán Csaba
 
TDK-00374 Oligoszacharid szintézis Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 eredetű alfa-glükozidázzal  Biomérnök Laskawy Péter Ferenc
 
Dr. Nguyen Duc Quang
Styevkó Gabriella
 
TDK-00375 ß-galaktozidáz enzim rögzítése mágneses hordozóra és biokonverziós tulajdonságainak vizsgálata laktulóz alapú oligoszacharidok szintézisére  Biomérnök Madaras-Koncz Erzsébet
 
Dr. Nguyen Duc Quang
Styevkó Gabriella
Nguyen Duc Vuong
 
TDK-00355 Hő és nagy hidrosztatikai nyomású kezelés hatása a tojásfehérje-lé mikrobiológiai stabilitására, minőségi és technofunkcionális paramétereire  Élelmiszertechnológia és műveletek Miskolczi Anett
Kovács Ingrid
 
Nyulasné Dr. Zeke Ildikó Csilla
Kiskó Gabriella
 
TDK-00366 A sous-vide kezelés és a nagy hidrosztatikus nyomás alkalmazásának hatása sertéskaraj minőségére  Élelmiszertechnológia és műveletek Nagy Alexandra
 
Dr. Dalmadi István
Dr. Kiskó Gabriella
Kenesei György
 
TDK-00361 Sajtérlelő fóliák érésgyorsító hatásának vizsgálata félkemény kecskesajt esetén  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Németh Ádám
 
Darnay Lívia
Monspartné dr. Sényi Judit
Koncz Kálmánné dr.
 
TDK-00369 Biszubsztrátum rendszerek hatása a Zymomonas mobilis etanol erjesztő képességére  Biomérnök Óvári Gergő
 
Dr. Nguyen Duc Quang
Rezessyné Dr. Szabó Judit
Farkas Csilla
 
TDK-00360 Fehérjementesített savó tejsavas fermentációjának vizsgálata  Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság Pázmándi Melinda
 
Dr. Maráz Anna
Kovács Zoltán
 
TDK-00365 Sárgadinnye (Cucumis melo L.) mosási technológiájának innovatív fejlesztése  Élelmiszertechnológia és műveletek Szabó Gergő
 
Dr. Hitka Géza
 
TDK-00358 Ízesített kefirek termékfejlesztése Penalty Analysis segítségével  Élelmiszertechnológia és műveletek Szabó Zsófia
 
Pásztorné dr. Huszár Klára
Gere Attila
 
TDK-00357 Különböző típusú friss halak HHP kezelése az eltarthatóság céljából  Élelmiszertechnológia és műveletek Szeredi Laura
 
Nyulasné Dr. Zeke Ildikó Csilla
 
TDK-00353 Természetes növényi polifenolok emésztőrendszeri metabolizmusának vizsgálata tömegspektrometriás módszerrel  Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás Till Nóra
 
Dr. Papp Nóra
Abrankó László
 
TDK-00378 Marhahús érlelési technológiájának fejlesztése a nagy hidrosztatikus nyomáskezelés alkalmazásával  Élelmiszertechnológia és műveletek Tóth Dénes
 
Dr. Csehi Barbara
Friedrich László Ferenc
 
    Találatok száma: 27    megjelenítve: 1 - 27