azonosító |
cím |
szekcó |
szerzõ(k) |
konzules(ek) |
|
|
|
|
|
TDK-00216 |
Az élelmiszerjog hungarikumai: A Hungarikum-törvény, a dátum-jelölésről szóló rendeletmódosítás és a kétszintű élelmiszerkönyvi szabályozás társadalmi fogadtatása kvantitatív kutatás alapján |
Élelmiszermérnöki | Kispál Judit |
Kasza Gyula |
TDK-00217 |
Omega-3 zsírsavval dúsított tejtermékek előállításának vizsgálata |
Élelmiszermérnöki | Simon Zsolt András Horváth Hajnal |
Koncz Kálmánné Pásztorné dr. Huszár Klára |
TDK-00218 |
Szövetkezetek itthon és Costa Rica-ban |
Élelmiszermérnöki | Magó Mónika |
Fehér Orsolya |
TDK-00219 |
Növényolajok minőségváltozása ismételt sütés hatására |
Élelmiszermérnöki | Gimesi Orsolya |
Somogyi László |
TDK-00220 |
Zsírkeverékek szilárdzsír tartalmának matematikai modellje |
Élelmiszermérnöki | Pecznyik Csilla |
Somogyi László |
TDK-00221 |
Oltótenyészet előállítási technológia kidolgozása fitáz enzim fermentációhoz |
Élelmiszermérnöki | Siklodi Cecília |
Bujna Erika |
TDK-00222 |
Hűtött és fagyasztott élelmiszerek hőmérsékletváltozásának nyomonkövetése |
Élelmiszermérnöki | Tóth Kristóf Lengyel Anita |
Balla CSaba Friedrich László Ferenc |
TDK-00223 |
Sajt analógok gyártástechnológiájának fejlesztési lehetőségei |
Élelmiszermérnöki | Krassóy Mónika |
Pásztorné dr. Huszár Klára |
TDK-00224 |
A tojáshéjpor, mint Ca forrás a káposztatermesztésben |
Élelmiszermérnöki | Kun Zsanett |
Németh Csaba Dalmadi István |
TDK-00225 |
Fitáz enzim optimális működési körülményeinak és katalitikus tulajdonságainak vizsgálata |
Élelmiszermérnöki | Varga Emese |
Bujna Erika |
TDK-00226 |
Kevert kultúrák alkalmazása a csicsóka alapú bioetanol előállításának fokozására |
Élelmiszermérnöki | Dénes Kálmán |
Nguyen Duc Quang |
TDK-00227 |
Laboratóriumi méretű folytonos etanol termelés optimálása |
Élelmiszermérnöki | Gurin Gergő |
Nguyen Duc Quang |
TDK-00228 |
Joghurtok táplálkozás-élettani értékének növelése természetes rostanyagok segítségével |
Élelmiszermérnöki | Kozits Szabina |
Koncz Kálmánné |
TDK-00229 |
Inulin technológiai és funkcionális tulajdonságainak értékelése édesipari töltelékkrém fejlesztéséhez |
Élelmiszermérnöki | Szöllősi Attila |
Kun Szilárd Badakné dr. Kerti Katalin |
TDK-00230 |
Élelmiszerreklámok elemzése egy női magazin 1989-től napjainkig megjelent példányszámainak tükrében |
Élelmiszermérnöki | Cziráki Kata |
Fehér Orsolya |
TDK-00231 |
A libatömés társadalmi megítélése |
Élelmiszermérnöki | Kovács Adrienn |
Lakner Zoltán Kasza Gyula |
TDK-00232 |
Feldolgozás, munkahelyteremtés, szolgáltatás: a kis és közepes méretű élelmiszeripari vállalatok helyzete és stratégiái |
Élelmiszermérnöki | Volosinovszki Mihály |
Lakner Zoltán, Balla Csaba |
TDK-00233 |
A televíziós reklámok hatása a táplálkozásunkra, szerepe az evés-, és testképzavarok kialakulásában |
Élelmiszermérnöki | Oláh Ibolya |
Lakner Zoltán |